LEGENDARNI PEVAČ SE POVLAČI SA SCENE Sa tugom u glasu Muharem Serbezovski doneo šokantnu odluku
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Muharem Serbezovski  otkriva da će se uskoro povući sa scene. Ova vest je rastužila mnoge poštovaoce njegove muzike, a pevač je najavio i brojna izenađenja.

LEGENDARNI PEVAČ SE POVLAČI SA SCENE Sa tugom u glasu Muharem Serbezovski doneo šokantnu odluku

Foto: Youtube/Printscreen

 

Priznaje da mu je žao što neke njegove kolege nisu odžale oproštajne turneje, ali će on to uraditi, pa će organizovati niz solističkih koncerata širom bivše Jugoslavije.

-Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, hoću i Grand da mi bude pokrovitelj od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje – kaže Miharem.

Pevač ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere i njima će odati poštovanje jednim posebnim gestom kada su u pitanju njegovi budući koncerti.

-Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate – zaključio je pevač.

ĐOLE ĐOGANI NIJE POZVAN NA PROSLAVU SVOJE BRATANICE Gagi otkrio sve detalje sa punoletstva svoje ćerke

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gogo

14.04.2023 16:48

Dobar je ovaj tip ...bio i ostao dobar, svih ovih decenija.