U DOMU ROKVIĆA VEĆ VLADA PRAZNIČNA ATMOSFERA Slavica je pokazala da ima magične ruke, ali jedan detalj tera suze na oči (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Otkako je ostala bez voljenog supruga, sinovi Nikola i Marko najveća su podrška udovici Marinka Rokvića, a veliku radost pričinjavaju joj unučići, posebno dve devojčice koje su na svet došle početkom godine i nakon dužeg vremena vratile osmehe na lica svih članova poznate porodice. Ipak, tokom praznika pevač posebno nedostaje, a kako Rokvići drže do tradicije i svaki praznik obeležavaju onako kako dolikuje, uskršnja dekoracija Slavice Rokvić nije izostala ni ovog puta.

Ona je putem Instagrama otkrila kako u porodičnom domu teku pripreme za najradosniji hrišćanski praznik za koji se vezuju jaja, motivi zeka, cveća i zelenila, pa je u tom maniru i prelepa uskršnja dekoracija Slavice Rokvić koja se svojski potrudila da prazničnu atmosferu učini još lepšom.

 

Malim remek delima zasigurno će se najviše obradovti mališani, spremni da u toplini porodičnog doma uživaju u svim čarima Uskrsa, a budući da je Slavica još jednom pokazala da joj i pored ogromnog bola u duši ništa ne pada teško, ispod njene objave nizali su se mahom pohvalni komentari.

PEVAČICA GANULA SVE SVOJIM HUMANIM POTEZOMSeka Aleksić u poseti našoj svetoj zemlji, kadrovi puni emocija koje nikoga nisu ostavili radovnušnim (FOTO+VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading