ON JE BIVŠI MUŽ MARIJE KILIBARDE Svi ga znamo i jako je uspešan, nakon godinu dana desio se neočekivani krah (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Marija Kilibarda je pre veze sa Branislavom Vučelićem bila godinu dana u braku sa poznatim košarkašem, Vladimirom Radmanović, a o razlozima razvoda nikada nije želela da priča u javnosti.

Voditeljka Marija Kilibarda skoro tri godine je u skladnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović, a retko ko zna da je ona pre njega bila u braku koji je trajao samo godinu dana. 

Vladimir Radmanović, proslavljeni košarkaš i Marija Kilibarda izgovorili su sudbonosno "da" nakon dugog perioda zabavljanja, ali njihov brak je nakon godinu dana doživeo krah. 

Voditeljka i košarkaš venčali su se 2016. godine u Sabornoj crkvi. Marija nije javno govorila o svojoj udaji, a želja njenog supruga bila je da njihovo venčanje ne bude medijski propraćeno.

ON JE BIVŠI MUŽ MARIJE KILIBARDE Svi ga znamo i jako je uspešan, nakon godinu dana desio se neočekivani krah (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Oni su živeli na imanju Radmanovića u Starim Banovcima daleko od gradske gužve, a nakon godinu dana odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Kao i samo venčanje, brak je okončan u tajnosti, oboje su nakon razvoda nastavili dalje. Glavni okidač bilo je neslaganje u Marijinom i Vladimirovom karakteru, ali su se ipak rastali bez teških reči i skandala.

- Smeta mi kad čujem ljude koji, komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu.... Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada - kazala je Marija svojevremeno za "Stori".

ON JE BIVŠI MUŽ MARIJE KILIBARDE Svi ga znamo i jako je uspešan, nakon godinu dana desio se neočekivani krah (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Marija je jednom prilikom istakla o tome kakav muškarac njoj odgovara.

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono "suprotnosti se privlače", odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je voditeljka koja nije krila da joj je razvod teško pao te da se za pomoć obratila psihoterapeutu.

Harizmatična voditeljka je nakon košarkaša, uplovila u ljubavnu vezu sa Branislavom Vučelićem, sa kojim je skoro tri godine. Njihovu ljubav Marija je držala daleko od očiju javnosti, a nedavno je istakla da je u njemu našla najboljeg prijatelja, te da joj je pomogao kada je prolazila kroz teške probleme.

KOLEGA IVANE NIKOLIĆ SA FAKULTETA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O NJOJ Razvezao jezik i raskrinkao sve njene radnje tokom studija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading