SLAVLJE U DOMU ĐOGANIJEVIH! Oglasila se trudna Luna i uputila emotivne reči
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Za porodicu Đogani danas je bitan dan, Gagijeva i Anabelina ćerka Nina danas puni osamnaest godina!

Luna je na svom instagram profilu nagovestila da će danas biti održana pomenuta proslava, pa je tom prilikom napisala:

- O moj Bože, kakva lepotica... Sutra već 18 - napisala je Luna.

Nina je odlučila da zablista na žurki, pa je za tu priliku stavila plava sočiva, a kako kaže, stavljala ih je tri sata pa je zbog toga uplakana i otečena na fotografiji koju je objavila na mrežama.

Podsetimo, Nina je nedavno otvoreno pričala o posetama solarijumu i želji za tamnijim tenom.

- To je trenutak kada se ljudi hvataju za svaku moguću stvar na tebi onda kada nemaju šta drugo da ti zamere. Ljudima smeta što idem u solarijum, a to radi svaka druga osoba na ovom svetu. Možda i ja nekad preteram u tome, pa se povremeno ni meni ne dopadne koliko tamna izađem iz solarijuma - ispričala je ona tad.

- Ponekad ostanem više minuta nego što treba u solarijumu i kad se, posle tretmana, ugledam u ogledalu začudim se, pa onda i sama pričam ljudima da sam previše crna. Tada nekoliko dana ne idem u solarijum i onda mi spadne taj ten. Ja samo želim da imam lep ten, to je sve. Ja, inače, imam taman ten. Tamnoputa sam, ali je moj prirodni ten opao zbog imuniteta. Sada imam malo belji ten, pa zato idem u solarijum. Volim da budem crna, to mi lepše izgleda - dodala je Đoganijeva tom prilikom za "Hype".

KRAJIŠNIK OTVORIO DUŠU! Baja Mali Knindža progovorio o golgoti kroz koju je prošao: Bio sam satanizovan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading