TVRDILA JE DA JE DOŽIVELA STRAVIČNO NASILJE U TRUDNOĆI Naša manekenka punila novinske stupce skandalima, a onda odjednom nestala, evo kako danas izgleda! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja manekenka Sandra Obradović 2020. godine bila je u žiži interesovanja nakon što je optužila tadašnjeg partnera da ju je zlostavljao.

TVRDILA JE DA JE DOŽIVELA STRAVIČNO NASILJE U TRUDNOĆI Naša manekenka punila novinske stupce skandalima, a onda odjednom nestala, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Printscreen

 

Ona je tada govorila kako ju je fizički maltretirao i u trudnoći, a nakon toga, joj je i uzeo sina.

Sandra je tada pričala da je zlostavljanje počelo dok je još bila u četvrtom mesecu trudnoće i tvrdi da je zbog batina mogla da izgubi bebu.

"Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim. U četvrtom mesecu trudnoće! Udarao me je svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici 'Narodni front'. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila", govorila je ona tada za Informer.

Pored toga, Sandra je punila novinske članke i zbog izazivanja saobraćajne nezgode.

Godine 2021. ć sklopila je sa Trećim osnovnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i izrečena joj je uslovna osuda zatvora u trajanju od četiri meseca.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon izvedenih dokaznih radnji sa osumnjičenom Obradović Sandrom, zakljucilo je sporazum o priznanju krivičnog dela, zbog izvršenja krivićnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289. stav 3 u vezi sa stavom 1 KZ, te je od strane suda izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od 4 meseca i određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od jedne godine ne učini novo krivično delo - saopšteno je iz Tužilaštva.

Prošle godine, Obradovićevu je policija privela zbog vožnje u vidno alkoholisanom stanju, dok je u automobilu vozila i svog maloletnog sina.

Inače, o njenom problemu sa alkoholom neretko se govorilo. Nakon svih skandala, Sandra se povukla iz javnosti. Međutim, i dalje je aktivna na Instagramu, gde povremeno deli svoje fotografije u raznim izdanjima.

OD TADA SVE JE POSTALO PRAZNO Anabela Atijas kroz suze priča o porodičnoj tragediji koja ju je skroz slomila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading