NJENE PESME SVI OBOŽAVAJU DA SLUŠAJU Ispovest Vasilije Radojčić tera suze na oči, kolegama jednu stavr nikada nije oprostila, a tugu i bol krila je od svih
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

O privatnom životu Vasilije Radojčić se malo toga zna, iako je otpevala mnogobrojne hitove, među kojima su "Dimitrijo, sine Mitre", "Veseli se kućni domaćine", "Moj Milane kad u vojsku pođeš", "Na Uskrs sam se rodila", "Mito, bekrijo", "Ajde Jano, kolo da igramo", "Jel' ti žao što se rastajemo", "Zapevala sojka ptica".

Teško je podnela smrt svog supruga, bubnjara Milana Đorđevića. Iako je snimila mnogo ploča, za koje je nagrađivana, priznanje od države nije dobila, što joj je teralo suze na oči.

- Povredile su me i kolege muzičari, estradnu penziju nisam dobila iako sam nekoliko puta podnosila zahtev. Kada je penzija izglasana, trebalo je da je prvi dobijemo Cune i ja. On je penziju dobio, mene su zaobišli iako važim za pevačicu koja ima najviše snimljenih pesama u fonoteci Radio Beograda. Snimila sam za RTV PGP 60 antologijskih pesama, obećali su da će mi objaviti trostruki album, a onda su desetak mojih pesama strpali u nekakav zajednički muzički projekat za koji još ne znam šta predstavlja - rekla je Vasilija davnih dana.

Umrla je u 76. godini, a kremirana u Beogradu 2011. godine. Njen pepeo je posut po Vrtu sećanja.

KOSJERINA POKAZALA DEČKA Voditeljka uživa u ljubavi sa njim, njihove zajedničke fotografije raznežile sve!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading