SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA PODELILA FOTOGRAFIJE VOLJENIH Pevač na svojim grudima drži naslednika, a poruka topi sva srca (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, a sada je sa pratiocima podelila fotografije iz porodičnog doma i pokazala kako ona i njena porodica uživaju sa mališanom koga je nedavno donela na svet.

Jelena je najpre podelila video na kome se vidi kako uspavljuje bebu, a zatim posebno emitivan prizor na kome se vidi da Sloba na grudima drži svoj naslednika.

Ovaj čovek je anđeo – napisala je Jelena ispod fotografije svog supruga.

Na sledećoj fotografiji pokazala je koliko njen stariji sin obožava brata i kako ga drži u naručju, a zatim podelila sa pratiocima trenutke sa krštenja i kumovima.

Jesam li vam rekla da je naš kum imao suze u očima zbog svih važnih događaja u našem živitu, a tako je bilo i ovog puta – napisala je Slobina supruga ispod fotofrafije svojih kumova koja je nastala na krštenju njihovog sina.

SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA PODELILA FOTOGRAFIJE VOLJENIH Pevač na svojim grudima drži naslednika, a poruka topi sva srca (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Sloba je nedavno preko Inastagram profila obavestio svoje pratioce da je krstio sina u manastiru na Kosovu:

 Danas smo imali čast da našeg Damjana u najlepšem mestu na svetu, manastiru Svetih vrača Kozme i Damjana na Kosovu i Metohiji, krste i uvedu u veru, naši omiljeni ljudi. Dobrodošao sine, slava Bogu! – napisoa je pevač u opisu fotografije, a poznato je da Jelena i njen suprug vode duhovni život i da svako svoje slobodno vreme koristi da poseti neka od svetih mesta.

FOTOGRAFIJA GLUMICE OD PRE 10 GODINA Šta je sve Anđelka Prpić operisala na sebi, isplivala slika koja govori više od reči (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading