"PRVO ME JE ZAPROSIO, PA SMO SE POLJUBILI" Milica i Žarko su u braku više od dve decenije, a šokiraćete se kada čujete kako je njihova ljubav počela
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Milica Milša i Žarko Jokanović već dugi niz godina uživaju u ljubavi. Gostujući u „Amidži šouu", te tokom „provere" koliko se dobro u stvari poznaju, izneli su u javnost zanimljive detalje s početka njihove priče koja, čini se, vremenom postaje sve jača. 

- Kako bih vam rekla, on je mene zaprosio, a još se nismo poljubili. Kad sam rekla „da", onda smo se verovatno tada prvi put poljubili! Poznavali smo se, nedelju dana pre toga sam rekla drugarici, našoj kumi Tanji Antić: „Reci svom drugu da ne dolazi u obzir..." Posle sam pristala i, eto, nisam pogrešila - slegla je zadovoljno ramenima Milša. 

Jokanović je dodao kako se sve odbilo u njegovom stanu, gde su odmah počeli i da planiraju svoju svadbu. 

Poklone, pak, nikako ne pamti, jer ih je najpre mnogo.  

- Ja sam njoj, kao i ona meni, od samog početka poklanjao različite stvari. Sada se ne sećam šta smo jedno drugom po prvi put poklonili, jer ja nisam materijalista, to mi ništa ne znači i ne pamtim. Za mene je ona najveći pokon i drugi mi ne treba - oduševio je sve on, dok se Milica složila sa svime što je kazao. 

Tokom emisije, još jedan su detalj iz prošlosti drage volje podelili s publikom. 

- Bili smo u jednom indijkom restoranu i, pošto znam da ona stalno pije flaširanu vodu, a u nekim restoranima je još uvek nije bilo... Odlučio sam da kupim ceo paket i stavio sam ga ispod stola. Rekao sam konobaru da kada Milica potraži vodu, kaže da nemaju. Tako je i bilo. Onda ja kažem: „Ne brini, imam ja" i izvadio bih flašicu i dao joj - objasnio je Žarko. 

GROBNICA NINA REŠIĆA LEDI KRV U ŽILAMA Raskrinkava veliku misteriju, a poruka na njoj slama srce, tužna istina je poražavajuća! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading