NAJVEĆA TRANSFORMACIJA DO SADA  Nekada mali zvrk, a danas kralj estrade, niko ga ne bi prepoznao! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mnoge javne ličnosti bi svoje stare fotografije rado izbrisali, ali ne i on! Iako ni malo ne podseća na sebe kao dečkić je bio izuzetno simpatičan, ali i danas nosi titulu najvećeg šaljivdžije, a pre svega jednog od najboljih folkera.

-Familijo, sumnjamo da će vam olako poći za rukom da pogodite ko je na fotografiji- u pitanju je Radiša Trajković Đani!

Radiša Trajković Đani važi za jednog od najtraženijih, a ujedno i najplaćenijih pevača koji je tutulu kralja bakšiša stekao davno.

Podsetimo, još davne 1994. godine objavio je album kao Radiša Trajković, pevač je zamolio čuvenog harmonikaša Mišu Mijatovića sa kojim je tada sarađivao, da mu da novo umetničko ime kako bi njegov novi album bolje prošao. Međutim, ideja da bude poznat kao Deni se Radiši nije baš dopala, ali ni njegovoj porodici.

– Dođem ja kući i kevi i ćaletu i kažem ‘Od sada se zovem Deni’, a meni će ćale na to poželi sreću, a keva tužno zakuka ‘Sine, je l’ možeš da promeniš to ime Deni? Znaš da komšija ima psa koji se tako zove, da nam se ne smeje cela ulica?!’ i ja lepo kažem Miši ‘Menjam u Đani’- ispričao je folker.

Podsetimo, Đani će uskoro postati deda po treći put budući da njegov naslednik Marko nakon dečaka čeka i devojčicu.

OVAJ KOŠARKAŠ JE BIVŠI DEČKO SLAĐE DELIBAŠIĆ Poznatog sportistu ostavila zbog Đoleta Đoganija, a sada otkrila da žali zbog toga!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading