IVAN LJUBA JE PRVI POBEDNIK VELIKOG BRATA U SRBIJI Svi su ga dizali u nebesa i obožavali, a onda odjednom nestao, evo kako izgleda i šta radi danas! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ivan Ljuba, pobednik prve sezone Velikog brata, vrlo brzo nakon osvajanja prvog mesta, povukao se iz javnosti.

Ivan se tokom boravka u rijalitiju dopao naciji jer je kako se tada govorilo "odisao normalnošću".

Svirao je klavir, voleo umetnost, malo pričao, a inteligencija mu je bila debelo iznad proseka.

IVAN LJUBA JE PRVI POBEDNIK VELIKOG BRATA U SRBIJI Svi su ga dizali u nebesa i obožavali, a onda odjednom nestao, evo kako izgleda i šta radi danas! (FOTO)

Printscreen

 

Svi ga pamte kao "momka iz naroda", a godinama ga niko nije video u javnosti.

"Ne bih pričao o Velikom bratu jer sam na to stavio tačku. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi", rekao je Ljuba, koji je i veliki ljubitelj ekstremnih sportova.

Nakon pobede 2006. godine, Ivan se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, potom su usledili koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu...

Sarađivao je sa operskom pevačicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2000 metara u Turskoj, Grčkoj...

Njega nije bilo na "crvenim tepisima", nije davao intervjue i širio priče o svom privatnom emotivnom životu. Momak je vredno radio, a to čini i danas. Njegov put je ozbiljna muzika. Za to se školovao i time se i danas bavi. Tokom 2016. godine Ivan je imao nekoliko koncerata u Beogradu i turneju po većim gradovima u Srbiji.

Na društvenim mrežama nije aktivan, ali s vremena na vreme podeli sa prijateljima neki novi poslovni uspeh ili najavu koncerta. Ivan se dosta promenio od vremena kada je pobedio u rijalitiju. Ovaj smiren i kulturan mladić, verovatno će u istoriji rijalitija ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

ZBOG NJEGA JE ČITAV REGION PLAKAO U PINKOVIM ZVEZDICAMA Odjednom je bio nestao i povukao se, a evo kako danas izgleda Ljuba Stanković (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maki

12.04.2023 00:43

Nekad se cenila pamet, postenje..a danas samo dno dna. Divan decko, za primer