POTRESNO OBRAĆANJE MILICE DABOVIĆ NAKON SKANDALA SA GOLIM FOTKAMA Bivši dečko ju je dokrajčio, zajecala na sav glas i priznala sve svoje greške (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Milica Dabović uputila je putem svojih društvenih mreža saopštenje za medije nakon skandala kada je njen bivši dečko M.J. objavio njene gole fotografije na aplikaciji Telegram kako bi joj se osvetio. Kako je ona nedavno izjavila, on joj je pretio da će pustiti slike u javnost ako mu se ne vrati, što ona nije želela.

Dabovićeva je priznala da je u prošlosti dosta grešila, ali da već sada plaća cenu svojih postupaka, međutim, kada je odlučila da okrene novi list u životu, desio se neočekivani potez njenog bivšeg dečka, koji ju je potpuno zgrozio.

POTRESNO OBRAĆANJE MILICE DABOVIĆ NAKON SKANDALA SA GOLIM FOTKAMA Bivši dečko ju je dokrajčio, zajecala na sav glas i priznala sve svoje greške (FOTO)

Foto: Ataimages

 

- Mislila sam da sam u životu stvarno sve prošla i doživela, da sam uradila mnoge glupe stvari i povukla katastrofalne poteze. Mislila sam da sam sve to debelo platila i da sam negde otplatila taj dug, taj danak mojoj naivnosti, mojoj silnoj želji da kao i svaka žena ulepšam stvari i pokušavam da gajim nešto što je davno uvenulo. Mislila sam da je noć konačno prošla i da su za mene došli novi dani jer sam posle svega lošeg što sam doživela promenila sve..ali na žalost svoje greške i dalje plaćam, i to uvek najviše cene. Znate me svi, nema te stvari koja o meni nije rečena i napisana, znate koliko me ni mediji nikada ne štede, kažu da sam im dobar materijal, da se dobro prodaju vesti o meni..nikada nisam tužila, niti davala demante, jednostavno nije me zanimalo ko će šta da napise ili objavi. Sada vas prvi put molim da ne date prostora ovakvim jadnicima, da ne dozvolite da ovo postane oružje muškaraca kako bi ponizili onu koju su do juče voleli najviše na svetu, da im ne dozvolite da se ovako svete, jer ovo je zaista naj primitivniji mogući oblik ljudskog postojanja. Taman kada pomislim da je list koji sam okrenula konačno doneo mir i stabilnost desi se neki duh prošlosti. Desi se osoba koja iskoristi sve tvoje slabosti, desi se muškarac koji iz svoje nemoći uradi neoprostivo, pokaže koliko je zaista mali. Zamislite koliko treba da budete jadni i ocajni da podelite fotografije nečije intime? Ali na žalost živimo u vremenu kada je i ovaj vid nasilja nad ženama nekaznjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je zena uvek kriva a epitet kurva svakodnevica.. Zamislite šta bi bilo da zene objave sve fotografije polnih organa muskaraca koje su dobile iz cista mira - ali sa imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja.. - navodi Dabovićeva i dodaje:

Ja i dalje stojim podignute glave, borim se za svoje ideale i radim najbolje sto znam. Ne kažem da sam bezgrešna i ne znam takvu osobu ali vas molim za fer play. Mi zene treba da se držimo zajdno, ovo je era nekih mnogo pokvarenih muškaraca, ovo je era velikog nasilja nad ženama, ovo je društvo primitivaca, čast izuzecima. - završila je ona, vidno u šoku nakon svega što se dogodilo.

MAJA NIKOLIĆ PODELILA SREĆNE VESTI Svi na nogama u njenom domu, čestitke samo pristižu, ko bi rekao! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading