PRIVEDENA MARIJA ŠERIFOVIĆ? Pevačica u velikom problemu, preti joj robija, ovo su svi detalji! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Marija Šerifović često sa svojom publikom deli trenutke iz svog života i svakodnevice. 

Tako je bilo i ovoga puta, kada je Šerifovićeva šokirala svoje fanove jer je izdat nalog za njeno privođenje zbog vožnje. 

Kako je istakla, pevačica je bila zbunjena jer tvrdi da je savestan i odgovoran vozač, kao i da nije pravila nikakve prekršaje.

- Dobila sam informaciju iz MUP-a da je od izvesnog suda stigao nalog za moje privođenje. Ja odmah želim da naglasim da sam ja savestan i odgovoran vozač. Osim što ponekada, istina, ne vežem pojas kada snimam vlogove jer mi je teško da držim i volan i menjač i telefon, a to je dva minuta i onda se vezujem. Drugo, nemam nikakve prekršaje, nikada nisam pravila nikakve probleme, što sam starija to i sporije vozim da mi čak i sviraju i sada idem da vidim da li ću da idem u zatvor ili ne - objasnila je Marija, a potom se oglasila nakon što je izašla iz suda i otkrila o čemu je reč.

- Mnogo posla ni za šta, ali jako prijatno iskustvo, ne idem često po sudovima. Divne dame, lepo smo proveli tih 10, 15 minuta - zadovoljno je istakla pevačica.

 

Na kraju, sve je prošlo u najboljem redu, a problem je bio zato što nije primila poziv, jer u tom trenutku nije bila na svojoj adresi. 

OVO JE DEVOJKA OGNJENA AMIDŽIĆA Voditelj sve potvrdio, evo kako izgleda njegova izabranica! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading