EVO ŠTA JE PRETHODILO SMRTI DONE ARES Njena majka nije mogla više da ćuti i otkrila srceparajuće detalje, njeno priznanje ledi krv u žilama!
Foto: Printscreen

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je 2. oktobra 2017. godine u 41. godini nakon teške borbe sa kancerom.

Dona je odmalena pokazivala naklonost ka muzici, a sa samo 16 godina snimila je prvu pesmu. Završila je muzičku školu, a 1997. prvi put je nastupala pod pseudonimom Dona Ares na hrvatskom izboru pesme za Pesmu Evrovizije.

U Srbiji je posebnu popularnost stekla početkom dvehiljaditih kada je izdala numere „To mi nije trebalo“, „Idi, idi moja vilo“ i „Ubila me tvoja nevjera“.

Međutim, bogatu karijeru prekinula je opaka bolest, a o svojoj borbi javno je govorila, te je mnogima postala inspiracija dok su joj se ljudi koji su kroz isto prolazili zahvaljivali na motivaciji.

Nije odustajala od borbe, iako joj se bolest koju je pobedila dva puta i treći put vratila. Dona je svoju borbu opisala u ispovesti „Soba za nikoga“.

Na mrežama je javno govorila o najtežoj bitki, gde se pratiocima javljala posle hemioterapija uvek vedra i pozitivna.

EVO ŠTA JE PRETHODILO SMRTI DONE ARES Njena majka nije mogla više da ćuti i otkrila srceparajuće detalje, njeno priznanje ledi krv u žilama!

Printscreen

 

„Još uvek sam dobro! Podnošljivo je, iako već osećam i vidim, uostalom, kako polako bledim“, napisala je tada Dona, koja je ubrzo zatim preminula.

Poslednju objavu na Instagramu postavila je pet dana pre smrti i kratko napisala: „Voli vas vaša Dona Ares“.

Donina majka rekla je jednom prilikom, da im je uputila snažnu poruku kada je predosetila da se bliži kraj.

„Verujte mi da vremenom ne postaje lakše, samo teže, i jedino što me održava jesu hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Ko god kaže da vreme leči bol – laže. Živim tako što tugu čuvam isključivo za sebe. Preteško je i svaki novi dan je teži. Kada je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: ‘Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka.’ Naravno, mi se trudimo da ispunimo njenu želju“, rekla je Donina majka svojevremeno za „Avaz“.

VLADIMIR TOMOVIĆ JAVNO RAZAPEO NAŠU PEVAČICU Izneo skandalozne uvrede na njen račun, a onda se obrušio na njenog bivšeg muža! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading