OVO JE ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ Anita je krenula njenim stopama, a ono što je rekla o ulogama svoje majke šokiralo je mnoge!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Snežana Savić skoro pet decenija vlada muzičkom i filmskom scenom u Srbiji. Veliku popularnost stekla je u hit seriji "Bolji život" 1987. godine u kojoj je odigrala ulogu pevačice Nine Andrejević.

Proglašena je seks simbolom tadašnje Jugoslavije, a uloga Maline Vojvodić u popularnoj seriji "Bolji ljudi" vinula ju je u zvezde.

Dragoslava Lazića, svog tadašnjeg supruga, upoznala je na snimanju filma "Ignjatović protiv Gebelsa", a u braku sa njim, glumica je dobila ćerku Anitu Lazić. Par se razveo nekoliko godina kasnije, a Snežana se iselila iz porodičnog doma i nastavila da živi sa ćerkom.

Anita je u međuvremenu izrasla u pravu lepoticu i nastavila je da ide majčinim stopama. Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Od roditelja je nasledila talenat za glumu i režiju pa je pisanje ubrzo zamenila sedmom umetnošću. Prvu ulogu ostvarila je 1995. godine u komediji Radoša Bajića, "Treća sreća". Zapažene uloge ostvarila je u serijama "Seljaci" i "Zvezdara".

I pored nekoliko uloga koje je ostvarila u dosadašnjoj karijeri, retko kada je u javnosti isticala da je ćerka poznatih roditelja, zbog čega malo ljudi zna da joj je majka uspešna glumica koja i danas važi za jednu od najnegovanijih žena na domaćoj javnoj sceni.

Slabo se pojavljuje u javnosti, a mnogi kažu da je ista majka i da je u potpunosti nasledila njen šarm i lepotu.

Anita je u jednom intervjuu izjavila da nije lako biti ćerka slavne glumice kao što je njena majka, naročito kada je glumila u filmovima u kojima je imala erotske scene.

"Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu" ,rekla je glumica.

NEĆETE JE PREPOZNATI Procurila fotografija Dušice Jakovljević iz prošlosti, svi komentarišu samo ovo! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading