IZ NIŠA OTIŠLA U EMIRATE I "UPECALA" MILIJARDERA Naša misica se sada kupa u luksuzu i novcu, samo 1 sprat joj ima 15 soba, a bila je hostesa! (FOTO)
Foto: Instagram/printscreen

Influenserka iz Niša Milica Polskaja za mnoge živi život iz bajke. Udala se za milionera iz Kazahstana, kojem je rodila četvoro dece, ali lica muža i naslednika nikada ne objavljuje na svom Instagram profilu.

Često je na meti napada onih koji je prate, pa im svakodnevno odgovara na svoj način. Uz provokativne slike i snimke, ona kaže šta ima. Mnogi komentarišu njen izgled i luksuzan život koji vodi. Ona živi u ogromnoj vili o kojoj je svojevremeno pričala na Tiktoku.

- Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa - rekla je Milica u svom lajvu pa odgovorila na pitanje da li ima lift u kući:

- Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još treba da stigne. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Inače, Milica je iz Niša otišla u Dubai gde je radila kao hostesa i model. U Emirate je otišla s bivšim dečkom kada je bila treća godina Pravnog fakulteta.

IZ NIŠA OTIŠLA U EMIRATE I

Printscreen

 

- Bila sam hostesa. Moja odgovornost su bile tri hostese koje su bile ispod mene, radila sam rezervazije. Uradila sam grudi prvog maja, a počela sam da radim u junu, imala sam mesec dana da se oporavim. Ljudi pričaju da sam radila "ne znam šta", a ja kada se setim, to je bilo mučenje, šta sam sve prošla - rekla je Milica pre izvesnog vremena u svom blogu na "Jutjubu" i dodala:

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, pa sam htela da pomognem mojima i radim godinu dana da bih skupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra i bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala, bila sam skroz sama i živela u studiju. Dala sam posle otkaz. Nisam mogla da izdržim, posle sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog."

IZ NIŠA OTIŠLA U EMIRATE I

Printscreen

 

Milica je pričala i o upoznavanju s mužem.

- Sa mužem sam se upoznala posle. Poslao mi ga je sam Bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu.

JUGOSLAVIJA JE BILA HIPNOTISANA NJOM, SMRT MUŽA JU JE RAZORILA Odjednom nestala i povukla se, a evo čime se danas bavi i kako izgleda Vera Čukić! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading