"STALNO GA JURE ŽENE, ZARAĐUJE BRDO PARA" Komšije razvezale jezik, pa otkrili tajne iz života Ace Sofronijevića, evo na šta ih prvo asocira kada čuju njegovo ime!
Printscreen

Komšije Ace Sofronijevića kažu da muzičar skoro da nema privatan život jer ga poslednjih godina svi traže, ali da zbog toga ubira plodove rada u novcu.

Dok mu mlađe komšije zavide na popularnosti i zaradi, stariji kažu da nije vredno protraćiti život u radu.

- Njegovo vaspitanje je prvo na šta pomislimo kada čujemo njegovo ime. Zaslužio je to što je postao toliko tražen i što zarađuje dobro. Viđam ga kako stalno juri i žuri, ali ne može i jare i pare, kaže starija gospođa.

Mladić koje smo sreli u kafiću pored ističe kako za Acom uzdišu mnoge devojke iz komšiluka.

- Acu vole iz raznih razloga, dosta njih sada ga juri jer su svesni da ima novca pa su se sada sponzoruše nalepile na njega ali on je pametan momak. Dolazi u kafić kada ima vremena ali ga ne zanimaju ove što su preterale sa silikonima, više voli devojke prirodnijeg izgleda. Dosta radi, često ovde ima poslovne sastanke. Nije uobražen i to je vrednost koju je zadržao da je ostao normalan i prizeman bez obzira na sve što je postigao- kaže Marko.

Komšije ne kriju da ga ponekad pitaju za tračeve sa estrade ali da on vešto izbegne odgovor.

- Pitali smo ga nedavno kada je bila ova priča oko Snežane Đurišić i novca da li je tražila kandidatu, ali on uvek kroz osmeh odgovori: ne znam stvarno. Tako je i sada imao spreman odgovor. Našalimo se da mu je vreme da se ženi i da ne može život da mu se svodi na posao, ali svestan je i on da treba da iskoristi svojih pet minuta dok može- kaže ova komšinica.

ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA VESNE ZMIJANAC Nevinost izgubila sa nastavnikom matematike, ljubavnik joj je bio ovaj moćnik, poznatog muža varala sa ovim kolegom i tu se spisak ne završava!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading