"UBIĆE ME AKO OVO KAŽEM, ALI MORAM" Majka Tee Tairović otkriva kakva je pevačica privatno, a evo u kakvim je odnosima sa ocem!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Tea Tairović nekoliko godina unazad važi za pevačicu o kojoj svi pričaju. Uspeh pesme joj je preko noći promenio karijeru što je navelo ekipu emisije "Metar moga sela" da obiđe njen rodni grad Novi Sad.

U Novom Sadu žive i roditelji Tee Tairović koji su razvedeni, a o svojoj ćerki, o tome kakva je bila kao mala, ali i kakva je danas kada je postigla uspeh priča mama Božica Tairović.

- Ona je uvek bila zauzeta nečim, tada tim plesom onda je ušla polako iz tog tinejdžerskog doba u pevačke vode u takmičenje i nekako taj period koji je za mnogu decu nezgodan i prevtrljiv ona je te neke bubice iskoristila da se aktivira oko svog posla.

- Ne mogu reći da je lako, pa nijednom roditelju nije lako, bio u pratnerskim odnosima ili ne, ali mislim da se previše stigmatizuje razvod i ljudi koji su rezvedeni, deca takođe, da ne govorim u onim pežorativnim izrazima. Zoran, njen tata i ja smo imali od samog početka našeg razdvojenog života vrlo dobar odnos. Ona je jedino dete i meni i njemu pa smo i prećutno i naravno razgovorom sve oko nje uvek dogovarali. Živimo u istom gradu, sve što se Tee tiče radimo zajedno, svaki rođendan smo slavili zajedno, mature, 18. rođendan, ma sve što se nje tiče upućeni smo jedno na drugo - kaže Božica i dodaje:

- Koliko je vezana za mene, toliko je vezana i za tatu.

- Verovali ili ne ja sam nekako oduvek znala da će se ona baviti javnom scenom. Eto ja se šalim, ali stalno to govorim da je ona dete koje je prvo proplesala pa onda prohodala - sa osmehom kaže mama Tee Tairović i nastavlja:

- Znala sam da će biti u nekim umetničkim vodama, imala je od koga i da nasledi. Tata joj je umetnik, od mene eto možda sklonost ka toj javnoj sceni i medijima. E sad, da će biti baš pevačica nisam mislila, možda pre da će se baviti glumom, uglavnom nekom vrstom umetnosti.

Kada je Teino detinjstvo u pitanju najlepše ga pamti njena mama.

- Meni su najlepši bili naši vikendi. Ja sam bila zauzeta tokom nedelje, radila sam na više televizija, a ona vrtić ili škola, kasnije i srednja škola ali zato su vikendi bili samo naši. Kada se probudimo ili ona dođe kod mene u krevet ili ja kod nje i uključimo crtani, dugometražni, odgledamo i onda planiramo polako dan. Idemo negde da jedemo ili nešto da spremamo. Imamo mi i dan danas takve momente, ubiće me ako ovo kažem, ali moram, i dan danas gledamo crtane, Sunđer Boba i idemo u šetnje. Kad god ima vremena, vikendima nije tu, ali radnim danima kada je tu, idemo, šetamo kejom i tada se najviše ispričamo, sve izdogovaramo - kaže sa osmehom Božica koja nam je otkrila i kakva je Tea.

- Ona je osoba koja radi mnogo na sebi, da ne ispadne sad mama pa hvali svoje dete ali govorim zaista što jeste. Ona je na zemlji, ja sam posmatrala i bila tu da prikočim ako krene da leti - iskrena je Božica Tairović.

Teina mama ne krije da su prolazili kroz lepe ali i teške trenutke.

- Njoj je najteže bilo dok je trajalo takmičenje, što se tiče tih nekih negativnih stvari i negativnih komenatara na mrežama, a mreže su današnjica i ne možemo da ih izbegnemo. Bila je još dete kada je počela da se takmiči, ali tih komentara, tih izmišljotina, pa ja sam više i pozaboravljala šta se sve pisalo i kakve su se sve gluposti izjavljivane. Kako vreme prolazi shvatila je neke stvari. Ona nije za to da je svaka reklama-reklama, ne voli to da je loša reklama takođe reklama, ali nekako kad god ona želi da je manje u medijima nekako je sve više u medijima ima. Kroz vreme sam shvatala njen karakter i shvatila sma da treba da je pratim ali nikako da ne gušim, ali eto ako treba nekome savet to je moj da deca treba da se prate od tog najranijeg doba, a najviše u pubertetu - ističe Božica.

S' obzirom na to da Tea ima mnogo obaveza, da su nastupi česti, za ljubav, kaže mama, trenutno nema vremena:

- Za ljubav za sada... Ne znam kako bi stigla i to, ne samo fizički da se vidi sa nekim, to je i psihički opterećenje jer svakome se treba posvetiti. Čini mi se da je ljubav na čekanju.

Tea je izjavila jednom prilikom da je izgubila poverenje u mušakrce, a mama Božica na to kaže:

- Ma, mislim da je to faza.

Mama nam je otkrila i ko je zapravo Tea Tairović privatno, ona koju nemamo prilike da vidimo kada je na sceni.

- Tea Tairović ako ćemo privatno je jedno veliko dete koje voli da se ozbiljno igra. Veliki umetnik, veliki radnik i dobar čovek - zaključila je Božica.

SA NJIMA JE ODRASLA A EVO ŠTA SADA MISLE O NJOJ Novosađani o Tei Tairović imaju samo reči hvale, a njen drug kaže: Mora da plati cenu toga!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading