SAMO GARDEROBER VREDI KAO JEDAN STAN U BEOGRADU Didi Džej pokazala u kakvom luksuzu živi i gde najviše voli da provodi vreme (FOTO)
Instagram

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, živi sa suprugom Danielom u elitnom delu Vračara u velelepnooj vili.

Osim što su joj sve stvari u ormarima poznatih kreatora, pevačica i suprug su se istim modelom vodili i kada je nameštaj u pitanju. Vrata ormara kriju kolekciju vrednu skoro kao stan u luksuznom delu Beograda.

Haljina koju sam nosila na dodeli Gremi nagrada ima posebno mesto. Teško sam došla do nje, mislim da ću je uramiti, biće u staklu. Čuvaću je čitavog života jer mi je ta haljina jednostavno promenila život - kaže pevačica je pokazala i bezbroj cipela na štiklu razlilitih brendova, koje su koštale i desetina hiljada evra.

Međutim, posebnu pažnju su privukle one na čijoj kutiji stoji upozorenje da su najviše štikle na svetu.

Štikla je preko 30 centimetara i moja ćerka ih zato zove Ledi Gaga. Na njihovoj kutiji je pisalo da su opasne po život i da oni ne odgovaraju ako slomite nogu ili nešto slično tome. To je stvarno pisalo. Mnoge svetske zvezde ih nose za slikanje i poziranje, ali nisu baš za hodanje. Jako sam oprezna u njima - priča Dijana sa osmehom, a ima i poseban deo ormara gde su torbe.

Ne postoji brend torbe koju nema i kaže da ne žali novac kada ih kupuje, ali priznaje da su pojedine beskorisne jer u njih ne može ništa da stane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

Ne krije da zbog poslovnih obaveza nema vremena da kuva, niti čisti i sređuje kuću. Imam svoje asistente i tim koji mi pomaže, kako u poslu tako i u kući.

Ne mogu sve da postignem, dete mi je broj jedan i najbitnija, kao i suprug. Za njih uvek imam vremena i želim da im se posvetim. Često putujem, u poslednjih nekoliko meseci uopšte nisam bila u Srbiji. Bila sam u Americi, u Parizu, naporno sam radila.

Kako kaže, kuva i sprema hranu samo za svoju mezimicu kada baš mora.

U kuhinji provodim jako malo vremena. S obzirom na to da puno putujem, imam kuvarice koje spremaju hranu za nas. Naravno, ja uvek spremím za svoje dete i supruga sve što je potrebno. Organizujem i nedeljní porodiční ručak, ja sam odličan organizator bez obzira što ne kuvam odlično. Sve organizujem da ispadne kao da sam zaista učestvovala u tome i kuvala - iskrena je Jankovićeva, koja voli svaki deo luksuzne vile koju je uređivala godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

U dnevnom boravku je ogromna garnitura, najnoviji televizor, kuhinja je opremljena po poslednjoj modi, kao i garderober koji se prostire duž čitave jedne prostorije.

Obožavam svaki detalj, volim televizor recimo jer u suštini kada sam kod kuće najviše volim da gledam serije i filmove. Ozvučenje je profesionalno i to mi je najbitnije jer na njemu volim da preslušam svoje buduće hitove - samouvereno naglašava pevačica.

Ovo je samo jedna u nizu nekretnina koju pevačica poseduje. Ima još jednu nekretninu u kojoj ima Versaće pločice, a sa plafona vise kristalni lusteri - 120 kvadrata čistog luksuza.

Svuda je "Versaće" jer je to moj omiljeni brend.

DOBIO UNUKU PA ĆERKU Supruga Đoleta Đoganija porodila se dva meseca nakon njegove ćerke iz prvog braka

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading