ŠOKIRALA FANOVE  Uki Ku objavila fotografije iz bolničkog kreveta, za novi nos je iskeširala 7.000 evra, a sada je progovorila o operaciji grudi: Imam ožilke!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, konačno je detaljno progovorila o tome kako je otišla pod nož pa uvećala grudi. 

Ona je nedavno operisala i nos, a za tu operaciju je iskeširala 7.000 evra, dok su je grudi koštale „tek" tri. 

- Ovaj video je trebalo da izađe pre dve godine... U pitanju je drugi deo o si*ama. Skoro sam odgovarala na pitanja na „storiju" i neko me je ponovo to pitao, bila sam u fazonu 'ajde više to da snimim, stvarno, red bi bio- počela je Una na svom Jutjubu, naglasivši da pojedine snimke iz perioda operacije još uvek ima.

- Imam momenat kad sam se budila iz anestezije, što je bilo nešto najsmešnije na svetu. Moja mama koja sedi, trese se sat vremena, a ja se budim, ovako gledam i pitam: „Gde su mi si*e?" I moja mama kao: „Tu su, u zavojima, sve je u redu...", a ja: „Ne vidim ih!" - prisećala se Una, koja se na ovaj korak bila odlučila sa svega 20 godin.

- Ranije sam bila ravna, evo, ovako pokazuje na ploču do zida. Nije da sam imala male grudi, nego ih nisam imala, apsolutno. Nasleđene od mog oca! Ljudi su mislili da sam ih imala jer sam nosila kineske bruseve, sa jastukom u sebi, ali, kad odem da spavam i kad skinem brus... - nastavila je, pa se dotakla i toga kako je došlo do pirsinga na bradavicama.

- Sviđa mi se kako izgleda, to je to. Nema nekog specijalnog razloga, sviđa mi se kad se nazire kroz majicu - nabrajala je, naglasivši da joj je proces oporavka bio bolan.

- To je operacija, logično da boli oporavak. Određeni period ne možete da ustanete sami iz kreveta, pa bih se uhvatila za koleno i povukla. Imala sam razne metode. Kad se stavlja silikon vi ste pod totalnom anestezijom i ne osećate ništa. Kad se probudite pijete lekove protiv bolova, otoka, antibiotike da ne dođe do komplikacija... Ali, boli. Najgora su mi, ja mislim, bila prva tri dana. Posle mi je bilo okej. Osećate neku težinu i pritisak, kao da je neka ogromna upala mišića u pitanju. To je bilo pre skoro dve godine, ja bol brzo zaboravljam... Ali i nije mi fokus bio na tome, već na rezultatima. Toliko sam to želela, meni je to bilo sve na svetu- otvorila je dušu Una, a onda se osvrnula i na komplekse koje je zbog grudi imala kao mlađa.

- U osnovnoj školi, uvek mi je bilo glupo da se presvlačim na fizičkom. Bila sam u fazonu "Šta nije u redu sa mnom, zašto jedino meni ne rastu si*e, zašto izgledam kao dečak?". Posle, u srednjoj, oguglala sam. Kad zaradim pare, kupiću ih. Nosila sam kineski puš-ap, sebi sam izgledala top s tim, jeste da to skinem uveče, ali... I, to sam i uradila. Čim sam zaradila svoje pare, samoj sam sebi kupila si*e- zaključila je ona. 

O NJENOM RAZVODU JE BRUJALA JAVNOST Marija Veljković progovorila o vezi sa poznatim glumcem, pa otkrila kako su njena deca prihvatila očuha!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading