"POGAĐA KAO METAK" Prvo oglašavanje udovice Predraga Živkovića Tozovca nakon navodnog skandala oko podele imovine, poručila samo jedno!
Foto: Printscreen/Printscreen

Emilija se danas pojavila na pomenu legendarnom pevaču i dotakla se natpisa koji su se pojavili u medijima, a tiču se navodnog haosa oko podele imovine

Pojedini domaći mediji preneli su vest da je nastao navodni haos oko podele imovine pokojnog pevača Predraga Živkovića Tozovca, a glavni akteri su pevačeva udovica Mima i njegovi sinovi.

Naime, danas se na Novom groblju održao pomen legendarnom pevaču, a na groblju se pojavila i Emisija Mima, pevačica udovica.

Emilija nije želela da daje izjave na temu nasledstva, pa je kratko poručila da je sve što se provlači kroz medije ovih dana velika laž, a onda je dodala da istina boli, ali i da neistina boli takođe i da "pogađa kao metak", prenosi "Blic".

Podsetimo, kako se navodilo, navodni haos je nastao jer su pevačevi sinovi tražili svoj deo nasledstva. Njih dvojica su prvo pokušali da se dogovore sa pevačevom udovicom Emilijom Mimom Živković, ali ona im je preko advokata poručila da ne želi sa njim da se dogovara i da je za života Tozovac s njom napravio ugovor o izdržavanju, po kojem sva imovina pripada njoj nakon njegove smrti.

"PEVAO SAM I NA OPERACIONOM STOLU" Muharem Serbezovski planira da napusti pevanje, pa otkrio šta mu je Sinan rekao pred smrt, naježićete se od ovih reči!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading