"SREĆA ŠTO NE ŽIVIMO ZAJEDNO" Suzana Mančić progovorila o braku sa Grkom, pa iznela do sada nepoznate detalje iz njihovog života!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Srce Suzane Mančić osvojio je,pre 23 godine, Grk Simeon Ocomokos, sa kojim je danas u srećnom braku. Iako ne žive zajedno, voditeljka za “Blic” kaže da joj to ne smeta, te da uživa u odnosu na daljinu.

– Sreća što ne živimo zajedno, ne slušamo istu muziku. Veoma je zauzet, i nema vremena da sluša bilo šta, kada hoće da se opusti, voli da sluša klasiku. Obilazimo evropske festivale klasične muzike, tu se slažemo – rekla je Suzana, te se prisetila šta ju je osvojilo.

– Kavaljer je, ima šarma, osvojio me je drugačiji pristup, od onog koji imaju naši muškarci. I dalje zna da mi udeli komplimente, kao i ja njemu. Ti momenti kada smo zajedno, fini smo jedno prema drugom, to su prednosti razdvojenog života – istakla je voditeljka, te je dodala:

– On meni kaže da se uvek smejem, i da mu je divno pored mene. Verovatno ga je osmeh i osvojio, kao i kompletna moja pojava pre 23 godine, što se njega tiče, to je bila ljubav na prvi pogled, a meni je trebalo malo vremena, nisam se prevarila i napravila sam dobar izbor.

Suzanin dan uvek počinje isto, uz melodije muzike njene mladosti.

– Slušam radio na kome nema mnogo priče i moja plejlista je period osamdesetih godina, najviše volim da slušam muziku uz koju sam odrasla. Ustanem, pustim radio, ćerke kada se probude ga utišaju i tako ceo dan mi uz muziku – rekla je Suzana, koju možemo često sresti u gradu dok šeta psa.

– Noa me izvuče napolje i kada mi se ne šeta, sa njim idem na moje imanje u Moštanici gde on po ceo dan trči. Za svoje godine izgleda jako dobro, kao i ja, isti smo – našašlila se voditeljka za kraj.

Suzana će sledeće godine obeležiti veliki jubilej, čak 50 godina karijere, a tim povodom planira da organizuje posebnu proslavu.

– Sve ide kako želim, ono što ne ide, ne mogu da promenim, pa se ne sekiram. Sledeće godine će biti 50 godina moje karijere, planiram kako ću to da obeležim – rekla je, te je dodala:

– Imam raznih ideja, nadam se da će biti lepo i dostojno tih godina. Nisam bila pevač sa hitovima da me je pesma održala, vodila me je znatiželja, vođenje lotoa, da učestvujem u komercijalnim komedijama, proputovala sam ceo svet.

HIT SNIMAK! Marija u restoranu “Sport” zapevala pesmu majke Verice, prisutni oduševljeni! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading