"DALA SAM SVE ŠTO SAM IMALA, BANKROTIRALA SAM" Marina Tadić je podigla kredit kako bi pokrenula biznis, a sav novac uložila je u ovo (FOTO)
Foto: Alo.rs

Marina Tadić govorila je o kući na Avali koju je kupila za vreme koronavirusa, ona je za vreme pandemije došla na ideju da pokrene privatan biznis. Kuću na Avali iznajmljuje za različite proslave, a kako je priznala ovaj poduhvat ju je dosta koštao.

-Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala- rekla je pevačica jednom prilikom za „Informer“.

Pevačica je priznala da je podigla kredit kako bi realizovala ono što je zamislila.

-Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo- rekla je svojevremeno Marina, prenosi „Lepa i Srećna“.

Poznato je da Marina ima ćerku Veru na koju je veoma ponosna, a zajedno sa suprugom se trudi oko njenog odgajanja.

-Progovorila je već sa šest, sedam meseci, počela je tada već da priča ‘mam’, a ubrzo potom i ‘mama’. Normalno je što je to prvo izgovorila, jer sam ja sa njom 24 sata. Odmah potom je pričala tata, baba, deda. U prvoj godini smo prohodale i propričale, a u drugoj smo sve to uobličile i uživamo. Kad god ja moram nešto drugo da radim, muž je tu da uskoči, imam njegovu pomoć i podršku, baš je pravi tata, ništa bolje ne bih mogla ni da poželim. Super je i tata i muž- rekla je svojevremeno pevačica i dodala da se ljubav između nje i supruga rodila iz prijateljstva.

-Bili smo prijatelji, družili smo se godinama. Moja priča je da se ljubav rađa iz drugarstva i da tako jedino i opstane. Morate imati podlogu, znati sve o svom čoveku, a i on o vama. Kad god uđete u nešto veliko i snivate neke snove sa osobom koju ne poznajete dovoljno, onda se sve raspriši. Strast jeste lepa, ali u njoj možete da izgorite, a ljubav – to je viši nivo, gde postoji poštovanje, tolerancija. Važno je da imate svoju slobodu- rekla je tada.

TUGA! Preminuo Duško Gojković

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading