KO JE LARISA IZ "JUŽNOG VETRA"? Miloš Biković je sa njom prevario ženu, a sada je otkriveno da je lepa Ruskinja glumila sa holivudskim zvezdama!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Druga sezona serije "Južni vetar" vrvi od stranih glumaca. U njoj, naime, osim slavnih holivudskih imena, Erika Robertsa i Vilijama Boldvina, ogromnu pažnju gledalaca privukla je i lepa Ruskinja, Oksana Akinšina.

U popularnoj seriji, Oksana tumači lik Larise, sa kojom je lik Miloša Bikovića, Petar Maraš prevario svoju suprugu Sofiju.

Plavokosa Ruskinja, inače, ima 36 godina i u svet glume ušla je, po sopstvenom priznanju, sa svega 12. Na velikom platnu debitovala je u izuzetno gledanom filmom "Sestre“.

Ipak, najpoznatija u filmskim krugovima postala je kada se pojavila u čuvenom serijalu o agenu Džejsonu Bornu 2004. godine. u kome je glumila sa holivudskom zvezdom Metom Dejmonom. Oksana važi za jednu od poznatijih ruskih glumica, a glumila je i u ostvarenjima "Vukodlak sivog psećeg klana“, kao i u dejt triologiji – "Osam prvih dejtova“, "Osam novih dejtova“ "Osam najboljih dejtova“.

Popularnja Ruskinja se udavala dva puta, i to za biznismena Dmitrija Litvinova, i filmskog producenta Arčila Gelovanija. Ima sinove Filipa i Konstantina, te ćerku Emi.

SKANDALOZNO Andrija Milošević i njegova supruga iskoristili Kemiša, uporedili ga sa ovom životinjom! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading