Milan Stanković
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Milan Stanković povukao se sa muzičke scene i novi život pronašao u veri, a za veliki pravoslavnik praznik koji nam predstoji će navodno postati iskušenik.

Naime, kako ga poslednjih godina češće viđaju na svetim mestima nego u koncertnim dvoranama i zabavnim emisijama, sve su glasnije priče da je odlučio da se zamonaši.

Sada je navodno Milan, koji je čest gost manastira Podmaine kod Budve, odlučio da se uz podršku svog duhovnika zavnično priprema za monaški put, piše Kurir.

Pevač će uoči slave manastira, Velike Gospojine, koja se obeležava 28. avgusta, dobiti blagoslov za početak iskušeničkog života.

OVO JE MANASTIR U KOM ĆE SVE OBREDE OBAVITI MILAN STANKOVIĆ Na Veliku Gospojinu pevač postaje iskušenik i oblači mantiju(FOTO)

Printscreen

 

On će tom prilikom obući mantiju, odnosno više neće nositi konvencionalnu garderobu, a koliko će proces trajati zavisi od odluke igumana manastira. Kako izgleda manastir u kojem će Stanković postati iskušenik pogledajte u nastavku teksta:

Podsetimo, Milan je nedavno uslikan na jednom okupljanju sveštenih lica u Nevesinju na koje je došao u pratnji oca Rafaila Bojovića. Takođe, pre dve godine jedan od monaha manastira Podmaine potvrdio je da je Stanković bio njihov gost.

MARIJA ŠERIFOVIĆ URADILA NEŠTO NEOČEKIVANO U sred snimanja emisije pevačica se popela na sto pa napravila šou (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading