PEVAČ ISKRENO O KOLEGINICAMA KOJE SU SE PODVRGLE PLASTIČNOJ HIRURGIJI Ljuba Perućica izdvojio baš ovu ženu za koju smatra da je najlepša na estradi
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Ljuba Perućica prepoznatljiv je po tome što govori ono šta misli i nikada se ne koristi lažima da bi se nekom dodvoravao, a ovoga puta je otkrio svoje stavove u vezi sa korišćenjem estetske hirurgije i ugradnjom silikonskih implatanata u kojima estradna scena nimalo ne oskudeva. Ljuba je priznao šta mu se dopada a šta ne, kada je reč o „stavljanju silikona“.

-Sve što izgleda pristojno, a nekome će možda da podigne samopouzdanje ili izleči neki kompleks za mene je sasvim u redu. Pristojno je sve ono što nije preterano. Dakle nešto što bi možda majka priroda dala da je dala, da kažem u nekoj normalnoj veličini. Ali sve što je preterano i što upada u oči meni se ne sviđa. Nepristojno mi izgleda i nije lepo za oko – ispričao je Ljuba analizirajući ovaj takoreći svakodnevni trend korekcije određenih delova tela kada je reč o populaciji lepšeg pola.

Pevač je istakao da je njegova lepša polovina Katarina Kolozeus pravi primer za umerenu silikonsku korekciju.

-Ni ona nije prirodna. Ona je baš jedan pravi primer kako to treba normalno da izgleda da niko ne bi ni znao da je nešto radila – iskren je LJuba.

PEVAČ ISKRENO O KOLEGINICAMA KOJE SU SE PODVRGLE PLASTIČNOJ HIRURGIJI Ljuba Perućica izdvojio baš ovu ženu za koju smatra da je najlepša na estradi

Printscreen

 

Pevač je otrkio i koje su po njegovom mišljenju najbolje ribe na današnjoj estradnoj sceni.

-Kaća Grujić. Ona je top riba, inače moja dobra drugarica. Ona mi prva pada na pamet. Jelena Karleuša je dobra riba, kao i Aleksandra Bursać. Aleks je sve lepša i lepša iz dana u dan – podelio je Ljuba svoje mišljenje najlepših pevačica.

RASKRVARILA SAMA SEBI NOS ZBOG DEČKA Sanja Vučić nakon ovakvog priznanja ostavila sve bez teksta

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading