OTVORENA I TRANSPARENTNA Goca Tržan je poznata po tome da nema dlake na jeziku, iznela je svoje mišljenje po pitanju estetske hirurgije i šta je radila na sebi
Nikola Todorović/Alo!

Pevačica Goca Tržan je nedavno progovorila o temi estetske hirurgije koja je danas veoma popularna među ženama i muškarcima.

Iako je transparentna kada je reč o korišćenju estetskih procedura, Tržan je istakla da se ne bi odvažila na hiruške intervencije bez stvarne potrebe, jer trenutno održava zdrav način života ishranom i vežbanjem.

- Ja ne znam šta sam ja estetski koriogovala što ne radi svaka žena, a i mnogo muškaraca. Ne krijem se i ne lažem, vrlo sam transparentna jer mislim da tu postoje procedure koje se rade, ali i one gde se prodaje magla. Misliš da se druge žene sa estrade ne peckaju? Pa mislim... Što se tiče hiruških intervenicija ništa nisam radila, ali ništa i ne bih radila tek tako. Nema potrebe još uvek mogu sve zdravim načinom života, ishranom i treningom da održavam - rekla je pevačica.

Ona takođe smatra da ne treba osuđivati nikoga zbog toga što se odlučuje za estetsku hirurgiju, jer je to stvar ukusa.

VOLI DA SLUŠA PESME SVOGA OCA, A JEDNA IMA POSEBNO MESTO KOD NJEGA Nikola Rokvić otkriva kakvu vrstu muzike voli da sluša

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading