KO JE VANBRAČNI SIN POKOJNOG TOZOVCA Da bi opstao mora da radi dva posla, zovu ga mali Toza, a zbog ovoga je jako cenjen (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vanbračni sin pokojnog Predraga Živkovića Tozovca (85), Svetozar Živković (38), koji je dobio deo nasledstvo svog oca kome je sudskim postupkom pripao deo, radi čak dva posla da preživi.

Svetozar, kako navode domaći mediji, ne voli da se eksponira u javnosti, a sličnost sa njegovim pokojnim ocem je enormna.

- On ne voli da se eksponira u javnosti. Vredan je i dobar mladić. Živi sa majkom na Čukarici i bori se sve vrema za egzistenciju, pa radi dva posla. Majka mu je ekonomista i radila je kao bankarka. Jako je lepa žena. Teško žive, plaćaju skupo kiriju. Svetozar sada radi u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a za vikend konobariše po poznatim beogradskim lokalima. Pljunuti je Tozovac, pa su ga prozvali Mali Toza, a neko Toza. Svi mu govore da liči na oca - otkriva izvor.

Svetozar je prijateljima i kolegama pričao da mu je Tozovac otac, ali se nije pojavljivao u javnosti.

- Govorio je da je imao ponekad kontakte sa Tozovcem, ali da od njega nikada nije dobio dinara, niti mu je nekad pomogao. Bez ozbira na to, Svetozar je ponosno govorio da mu je Tozovac otac. Na veseljima je rado pevao očeve pesme, a ima neke omiljene. Međutim, nije nasledio pevački dar od Tozovca - kaže sagovornik.

Tozovac je zakonski priznao Svetozara, kojem je dao ime po svom ocu.

- Svetozar nije došao ocu na sahranu jer se osećao skrajnuto. Zbog toga je dan kasnije posetio grob Tozovca u Aleji zaslužnih građana kako bi se sam oprostio od njega. Doneo je venac sa belim ljiljanima i gerberima na kojem je pisalo: "Poslednji pozdrav od Svetozara“. Bilo mu je teško i zaplakao je - navodi izvor.

KO JE VANBRAČNI SIN POKOJNOG TOZOVCA Da bi opstao mora da radi dva posla, zovu ga mali Toza, a zbog ovoga je jako cenjen (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

Tozovac ima i vanbračnog sina u Americi. Sinove je pre 11 godina samo dva puta pomenuo u javnosti.

- Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu - rekao je tada pevač.

MARIJI MIKIĆ SE OSTVARUJU SVI SNOVI Pevačica se pohvalila novom nekretninom koja pršti od luksuza (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading