BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE DA JE OVA PEVAČICA SESTRA BORE ČORBE Svi je znamo, raskrinkana velika tajna! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bora Đorđević, pevač i frontmen čuvene grupe Riblja čorba godinama je na domaćoj rok sceni, ali o svom privatnom životu retko kada govori u javnosti.

Upravo zbog toga samo njegovi najveći obožavaoci znaju da je on u srodstvu sa jednom, veoma poznatom i cenjenom pevačicom takođe sa muzičke scene.

Malo je poznatih detalja o Borinom životu, ša je tako je mnoge iznenadila činjenica da je Bora u srodstvu sa Biljanom Krstić.

Dugo nije bilo poznato u javnosti da je njegov dalji rođak i Peca Popović, novinar i publicista. 

Bilja je ovu činjenicu otkrila 2004. godine, kada se pojavila na promociji Čorbinog albuma "Ovde", na kom je gostovala u uvodnoj pesmi "Mobilni".

BIĆETE U ŠOKU KADA SAZNATE DA JE OVA PEVAČICA SESTRA BORE ČORBE Svi je znamo, raskrinkana velika tajna! (FOTO)

Printscreen

 

- Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj - rekla je Bilja gostujući na jednom Borinom koncertu.

Ona se osvrnula i na to da njihovo prijateljstvo traje još od 1975. dok su bili članovi grupe Suncokret.

Podsetimo, Bora Đorđević i Bilja Krstić su snimili i nekoliko dueta, te je tako Bilja gostovala u uvodnom delu pesme Mobilni iz 2004. a pre ove pesme su snimili zanimljiv duet Vojno lice.

PROCURILA SKANDALOZNA FOTKA NAJVRELIJE NAVIJAČICE U zemlju će propasti zbog golotinje, bezobrazne poze izazvale haos! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading