OVAKO IZGLEDA LEPI POSLE BRUTALNOG PREBIJANJA Pevaču cela glava u podlivima i modricama (VIDEO+FOTO)
Foto: Alo/Alo

Pevač Redžep Redžepović Lepi pretučen je u subotu u Novom Pazaru, a snimak prebijanja osvanuo je na društenim mrežama.

Lepi se sukobio sa komšijom S.M. oko parking mesta, nakon čega je usledilo brutalno pesničenje Redžepovića. 

Do incidenta je došlo u Njegoševoj ulici, a sve su zabeležile nadzorne kamere, kao i nepoznato lice u automobilu čiji je snimak i osvanuo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prema fotografijama koje je dobila redakcija Alo! vide se povrede koje je zadobio pretučeni pevač. Lepi je ceo u modricama i podlivima, a na glavi ima nekoliko hematoma. 

Naime, njegov slučaj potresao je mnoge, a on je sada otvoreno progovorio o celoj situaciji.

Napadnut sam, tek sam izašao iz bolnice. Napao me komšija, koji je dobar sa policajcem s kojim ja imam dugo problema. Čekao sam goste neke iz Turske za apartman, onda je naišao komšija i rekao: "Šta me gledaš?" Ja sam okrenuo glavu na drugu stranu, udario me boksom, potom nogama, ja sam se onesvestio. Posle se ni ne sećam jer sam se onesvestio - ispričao je Lepi.

Podsetimo, Redžep Redžepović je pevač iz Novog Pazara. On iznajmljuje apartmane, piše poeziju i druži se sa sinom. Dvadeset godina je živeo u Nemačkoj, radio na građevini, a kasnije tamo imao i svoju firmu. Mnogi ga znaju i pod nadimkom Lepi, a danas je vlasnik i nekoliko apartmana pod istim nazivom.

OVAKO NEŠTO BI POŽELELA SVAKA ŽENA Đani rešio da iznenadi suprugu Slađanu, ovakav gest se ne zaboravlja (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading