"TI SI ZLA ZAOVA" Procurele šokantne optužbe na račun Snežane Đurišić od strane sestre Vanje Miloševića, evo kakvom im je stanju u domu zapravo!
Foto: Alo.rs

Sestra Vanje Miloševića i zaova Snežane Đurišić javnosti je veoma poznata. Naime, reč je o voditeljki Vesni Milanović, koju je Snežana upoznala daleko pre svog izabranika. Iako se godinama poznaju i sarađuju, odnos im je sada nešto intenzivniji. Šta o sestri svog izabranika misli Snežana je iznela i javno.

‒ Vesna, ti si jedna lepotica, najbolja drugarica, zla zaova obožavana, divna novinarka ‒ rekla je Snežana zaovi pred snimanje emisije „Zvezde Granda Specijal“.

‒ Vesna Milanović se šminka, a Snežana Đurišić se frizira. I onda Vesna kaže: „Šta hoćeš, Snežana, da ti nisam dala svog brata ne bi danas bila srećna“ ‒ prepričao je voditelj Siniša Medić u emisiji, što je sestra Vanje Miloševića potvrdila i istakla da je Snežana zbog nje lepa, nasmejana i da zrači.

Snežana zaovi nije ostala dužna, a njen odgovor publika je glasno ispratila aplauzom:

‒ Sve je kako kažeš, međutim i brat ti je nasmejan, šta ćemo sad.

Da su dugogodišnje saradnice sada bliskije nego ikada jasno je i po fotografijama na kojima često nasmejane poziraju na mrežama.

ISPOVEST NAŠE VODITELJKE O BOLESTI LEDI KRV U ŽILAMA Bila je u komi dva meseca, jedva preživela, a onda se desio šok preokret!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading