AMBICIOZNA GOSPOĐA ĐOKOVIĆ Đoletova Saška demolirala ceo stan!
Foto: Alo/Printscreen

Saška Veselinov Đoković nedavno je rodila sina Aleksandra, a ponosni otac Đorđe Đoković danima je lumpovao sa prijateljima i porodicom. Kako Alo! saznaje, novopečena gospođa Đoković u trudnoći je bila i te kako aktivna, pa se nije libila ni fizičkih poslova koji su bili izuzetno zahtevni.

AMBICIOZNA GOSPOĐA ĐOKOVIĆ Đoletova Saška demolirala ceo stan!

Printscreen

 

Komšija ovog mladog bračnog para otkrio nam je da su pre nekoliko meseci rešili da Đoletov stan na Novom Beogradu, koji je bio luksuzno opremljen, kompletno demoliraju da bi ga adaptirali za poslovni prostor, tačnije za modni atelje u kojem će Saška kreirati garderobu za žene i muškarce, a najviše će raditi venčanice i odela.

- Đole je dugo živeo sam u tom stanu, a kada je počeo da se zabavlja sa Saškom, ona se vrlo brzo uselila kod njega. Jako su fini i kulturni, nikada nismo imali sa njima probleme - započeo je za Alo! priču jedan njihov komšija.

AMBICIOZNA GOSPOĐA ĐOKOVIĆ Đoletova Saška demolirala ceo stan!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pre nekoliko meseci, kako sam čuo, Saška je došla na ideju da od tog stana napravi luksuzni modni atelje, što je njen suprug aminovao. Iako već uveliko trudna, ona je po ceo dan bila sa majstorima i trudila se da ništa ne prepusti slučaju. Stan, koji je inače bio potpuno opremljen i izuzetno luksuzan, vrlo brzo je demoliran. Rušili su se neki zidovi, pravljen je novi raspored... Ma, imali smo osećaj da se buši i u našem stanu - ispričao je Đoletov i Saškin komšija za Alo!.

Kako nam je otkrio, njih dvoje su se preselili pre početka radova, i to u novi životni prostor.

- Čuo sam od komšinice da je Đole kupio kuću u jednom elitnom delu Beograda i da sada tamo žive - rekao je on, i dodao:

- Kuća je izuzetno luksuzna, a opremali su je nekoliko meseci nakon što su doneli odluku da će od stana u kojem su živeli napraviti poslovni prostor.

Dala otkaz, započela biznis!

Saška Veselinov nedavno je ispričala kako je pre udaje za Đoleta rešila da napusti televizijski posao i započne biznis sa svojom modnom linijom. Kako je ispričala, tada je imala veliki stres zbog pritiska da li će uspeti u tome, pa joj je čak opadala i kosa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading