USKORO SE NAVRŠAVA DVE GODINE Supruga Predraga Tozovca se ne miri sa njegovim odlaskom, a sada je progovorila o neizmernom bolu
Foto: Alo.rs

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila 2021. godine, a njegova supruga Emilija ne može da se navikne na to da ga nema.

Emilija se ni posle dve godine ne miri se sa gubitkom voljenog supruga i priznaje da joj sve nedostaje, njegov dodir, glas, te da na televiziji stalno gleda muzičke emisije u kojima je gostovao.

- Biće tu dosta posla, volela bih da njegovu obimnu i vrednu zaostavštinu sredim. Godinama je pomagao naše pravoslavne hramove, ne samo u Srbiji, odazivao se gde god su ga zvali i dobio je dosta zahvalnica i priznanja, ali nije želeo da o tome ikad priča javno.

Umeo je da kaže: “Ako nekome učiniš nešto dobro, nemoj to nikad da spomeneš.”

- Često uhvatim sebe da razmišljam šta bih mogla da mu skuvam, a onda se trgnem. Sve mi je još novo i sveže. Na groblje odem bar jednom sedmično - zaključila je Tozovčeva supruga, prenosi "Gloria".

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA SUZANE MANČIĆ Udala se za 20 godina starijeg milionera, pa ga ostavila, a majku nije bila pozvala na venčanje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading