ŠOK TRANSFORMACIJA Proslavio se u Zvezdama Granda, bivša ga prijavila za nasilje, pravio haos na Farmi, a evo kako danas izgleda Aki Marković!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kada se 2011. godine pojavio u "Zvezdama Granda" svi su mislili da će Andrija Marković Aki ostvariti zavidan uspeh, međutim, isti je izostao.

Ono po čemu je najviše bio u centru pažnje jeste prvo veza sa Ružicom Veljković, koja je zbog njega u rijalitiju "Parovi" svakodnevno lila suze.

Javnost je brujala o njegovoj vezi sa Ružicom, koja je u jednom prilikom i sama izjavila da je abortirala njegovo dete, te da ju je tukao, zbog čega ga je svojevremeno prijavila, pa povukla prijavu.

Pevač je kasnije uplovio u vezu i sa bivšom učesnicom "Farme" Sarom Trajanović, ali je i to bilo kratkog daha.

Andrija se nakon svega toga povukao iz medija i vratio se u rodni Požarevac, a čini se da je sada "beg" od svega našao na Tiktoku, gde je uhvaćen kako snima lajvove i peva ljudima.

Andrija danas izgleda neprepoznatljivo, nabacio je koji kilogram, a promena je definitivno vidljiva, budući da je i par godina prošlo od svih događaja koji su se desili.

http://U VEZI SA ZADRUGARKOM? Mirki Vasiljević neće biti dobro kada sazna šta je Vujadin uradio, pojavio se dokaz, javnost u šoku! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading