USELILA SE KOD PARTNERA Komšije Anđelke Prpić razvezale jezik i iznele detalje o njenom privatnom životu, a evo kakvo mišljenje imaju o njoj!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vesti da je u drugom stanju, a da dete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Daria Prpića, Markom Žugićem. Popularna glumica na pragu je osmog meseca trudnoće zbog čega se sa sinom iz prvog braka, uselila u dom novog partnera.

Nove komšije uveliko vole glumicu, a o Marku imaju samo reči hvale jer njega znaju od ranije jer on već duže vreme živi na Vračaru kao podstanar.

- Doselila se skoro sa sinom kod Marka. Izgledaju srećno, a što se trudnoće tiče, sve ide kako treba, više od toga ne smem da pričam - kaže Anđelkina prijateljica.

Otkad je na trudničkom bolovanju, susedi je češće viđaju. Sada je otputovala u Grčku kako bi malo uživala pre porođaja.

- Sretali smo je, ali nismo pričali. Sada je na putovanju, zna da joj posle neko vreme nema mrdanja neko vreme dok beba ne osnaži. Uvek se javi i ostale komšije sa kojima se družim mi kažu da se uvek nasmeje i pozdravi ih - rekao je gospodin iz zgrade u kojoj glumica stanuje, a njegova supruga je dodala:

- Svo troje izgledaju kao srećna porodica i to i jesu. Koliko sam videla, Marko je divan prema njenom sinu, a i on je dobar dečak, brzo je prihvatio i prilagodio se, koliko mogu da primetim. Njih dvojicu ponekad viđam i same da se vraćaju, on ga pokupi iz škole.

Prema rečima ljudi koji poznaju ovaj novopečeni par, kućne pomoćnice nemaju, kao ni dadilju.

- Sama odlazi u prodavnicu kada kupuju sitnice, a sa njim dolazi kada treba da se kupuje na veliko i da se tegli, što se kaže. Dok je trajala afera kada se otkrilo da su zajedno, retko su izlazili. Sada je ludilo prošlo.

Preko puta zgrade u kojoj živi novopečeni par nalazi se diskont pića u kom su nam potvrdili da su im se Anđelka i Marko uselili u kraj.

- Rekla mi je koleginica iz druge smene da nam se Anđelka uselila u kraj. Kaže da pazari kod nas, uglavnom su to sokovi- rekao nam je trgovac pomenute radnje.

Jedan stariji gospodin koji nije želeo da otkriva identitet jer mu se Anđelka ne dopada nam je kazao da ih nikada do sad nije video razdvojene.

- Ne znam da li se tako samo zadesi, ali ih viđam uvek zajedno. Večito nešto čavrljaju u hodu. Ona je glasna, iritantno. Ne razumem kako ne može malo normalnije i tiše da priča - priča on što je nasmejalo devojku koja je slušala naš razgovor, pa se ubacila:

Prema rečima našeg izvora sve je spremno za dolazak bebe.

- Anđelka je uzbuđena kao da joj je prvo dete, a Marko je ushićen. Jakša je uključen u sve oko opremanja sobice i prvih stvari. Šuška se da čeka dečaka ali nisu to otkrili. Anđelka je planirala da se ubrzo nakon porođaja vrati snimanjima. Marko je podržava u svemu, njeni prijatelji su srećni zbog nje i smatraju da je on bolja prilika za nju od Darija. Često odlazi kod roditelja kojima u početku nije bilo pravo zbog cele situacije, ali su prihvatili novog zeta.

Komentari (0)

Loading