ODLUČILA SE ZA IME? Luna Đogani je ponovo trudna, a ovako je nekada u Zadruzi smišljala imena za decu, mnoge će njen izbor iznenaditi
Foto: Printscreen

Juče je kao bomba u javnosti odjeknula vest da je Luna Đogani ponovo u drugom stanju i da čeka još jednu devojčicu sa svojim suprugom Markom Miljkovićem.

Naime, Marko i Luna već imaju ćerku Miu, koja će u junu napuniti dve godine. Njihovoj sreći zbog Luninog blagoslovenog stanja nije bilo kraja, a čestitke su pristizale sa svih strana.

Međutim, Luna Đogani je pre nekoliko godina u rijalitiju "Zadruga 1" smišljala kako bi volela da joj se zovu deca.

- Ja bih..., ma samo da su blizanci. Više volim žensko, meni su u porodici ženska deca, ali samo da je živo i zdravo - pričala je Luna tada, nakon čega je priznala koja imena joj se dopadaju.

- Volim muško ime Andrija. Ali i Živorad, Milenko, Žaklina, Živica, Verica, što da ne? Meni se sviđa i Jadranka, kao moja baba. Jadranka i Jagoda, Žiža. Trebalo je da se zovem Marija Đogani - pričala je Luna svojevremeno.

Podsetimo, Luna je pre samo par meseci već bila u drugom stanju, ali je bebu nažalost izgubila, o čemu je pričala:.

- Nažalost smo izgubili bebu, jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo hteli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio jako mali i osetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce - poručila je Luna Đogani pre nekoliko meseci.

Komentari (0)

Loading