OTVORILA ONLY FANS Majka Save Perovića šokirala jasvnost, njen sin je molio da ne radi to
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Suzana Perović Blondi, majka Save Perovića otvorila je Only fans.

Naime, Sava je ekskluzivno za "Alo!" pričao kako se protivi majčinoj odluci.

- Moja majka je u javnost dospela zbog svoje energije i pojave. Ona je realno rođena da bude mim, zajebancija i sprdnja za ljude. Ona uživa u tome i nikada ne miruje, jer ona je stvarno takva. Shvatila je da narod voli budale i shodno tome se ponaša - kaže Savo i dodaje:

OTVORILA ONLY FANS Majka Save Perovića šokirala jasvnost, njen sin je molio da ne radi to

undefined

 

- Život sa takvom majkom nije bio težak. To zna da bude naporno, ali u najtežim situacijama ona se uvek izborila osmehom i energijom. Blondi je odlična majka, ali je u suštini konzervativna. Uprkos tome što se skida, peva, ona je sasvim drugačija. Svi smo je pustili, njena energija je takva i morala je da eksplodira. Ona bi volela u rijaliti, ali ja ne bih voleo i smirio sam je da mi sada ne vuče fokus sa moje priče - kaže Savo i otkriva pomalo šokantnu anegdotu koju je imao sa mamom.

OTVORILA ONLY FANS Majka Save Perovića šokirala jasvnost, njen sin je molio da ne radi to

Printscreen Zadruga

 

- Blondi je želela da ima i Onli fans, ali sam je molio da ne radi to. Onda sam razmislio da se već skida na Instagramu i stvarno sam se pitao zašto to ne bi naplaćivala. Naravno da ne bih voleo da moja majka bude skroz gola, ali ako se već slika u kupaćem kostimu i tangama, zašto to ne bi radila na specijalizovanoj platformi?! Ako smatra da je to za nju dobro, ja nemam ništa protiv. Ona je mene rodila i ja ne mogu da joj komandujem šta će da radi u svom životu - kaže Savo.

KOMENTARI SE SAMO NIŽU Mama Ane Korać izgleda kao da joj je sestra, pratioci na društvenim mrežama oduševljeni prizorom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading