ELEKTRA ELIT TRUDNA Lagala da je transrodna osoba, a evo i kad se porađa!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Intrigantna pevačica Elektra Elit od samog pojavljivanja na javnu scenu ne prestaje da šokira javnost, kako svojim priznanjem da se bavi prostitucijom, tako i samom odlukom da promeni pol. Međutim, prava istina je potpuno drugačija, a ona je sve to iskoristila kao marketinški trik.

ELEKTRA ELIT TRUDNA Lagala da je transrodna osoba, a evo i kad se porađa!

IGOR ŽIVKOVIĆ

 

Naime, kako Alo! eksluzivno saznaje Elektra Elit zapravo nije transrodna osoba već je ustvari žena, a izvor blizak pevačici otkriva da ona već duže vreme krije da se nalazi u blagoslovenom stanju. Otac deteta je, kako se spekuliše opasni sarajevski momak, kojem je nedavno i posvestila pesmu.

Pomenutog žestokog momka koji je osvojio Elektru poznaju svi u regionu, bavi se ozbiljnim poslom i jako je uticajan u svojoj sferi, ali njih dvoje nastoje da svoju ljubavnu romansu čuvaju daleko od očiju javnosti.

- Elektra će napraviti pauzu jer je trudna i porođaj će biti u Sarajevu, pa je sasvim moguće da je otac deteta famozni A. kom je i posvetila pesmu "Živote moj". Glasine da je bila muško su samo marketinški trik, što je i urodilo plodom.- kaže izvor Alo.rs

Izvesni biznismen se već mesecima unazad ne odvaja od Elektre Elit, a poznato je da se i ranije dovodio u vezu sa njom, a sada je konačno otkriven i pravi razlog njihove prisnosti.

Da su tvrdnje o trudnoći istinite, potvrđuje i činjenica da se pevačica već neko vreme nalazi u medijskog ilegali, a kako izvor blizak njoj potvrđuje, ona se na to odlučila kako bi trudnoću iznela što mirnije i lakše, a u tome joj pomaže i njen partner koji je ostao u šoku kada mu je saopštila srećne vesti i nije mogao da veruje. Ipak, nakon par sati došao je k sebi i bio presrećan što će postati otac.

Pevačica će neko vreme pauzirati i sa svojim primarnim poslom, prostitucijom, a budući roditelji već sada smišljaju ime za dete, dok im pol i nije toliko bitan.

ELEKTRA ELIT TRUDNA Lagala da je transrodna osoba, a evo i kad se porađa!

Promo

 

Elektra i pomenuti muškarac će uskoro započeti zajednički život, s obzirom na to da on ne želi ni jednog trenutka da propusti i uživa u čarima njene trudnoće.

Pevačica uskoro putuje u Nemačku zbog potrebe snimanje jednog projekta, međutim, s obzirom da je trudna, isti će se snimati u etapama.

Sve ovo bi bio jedan odličan scenario za film koji bi sasvim sigurno odlično prošao kod publike, ali s obzirom na to da je danas Prvi april, nadamo se da će i Elektri Elit biti zabavno da pročita ovu šalu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading