"IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO U ZATVORU" Porodična tajna Milana Miloševića ledi krv u žilama, dugo su krili, konačno sve isplivalo u javnost
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Popularni voditelj Milan Milošević podelio je sa javnosti veliku porodičnu tragediju i gubitak koji je obeležio njegov život.

Milan nikada nije krio da mu je najveća podrška majka, a sada je progovorio o najtežim trenucima koje su ostavile dubok ožiljak. Brat Milana Miloševića, Nenad, pre više od dvadeset godina izvršio je samoubistvo.

Foto: ATA Images

 

– Nenada je moja majka dovela u brak sa mojim ocem kada je imao šest godina. Odrastao je pored mog oca i majke naravno. On je 1999. godine izvršio samoubistvo u zatvoru i ostavio je poruku da ne može više da podnese nepravdu – rekao je Milošević za "Hajp", pa dodao:

– On je osuđen za nešto što nije uradio. Oko oružja neka preprodaja je bila u pitanju. On jeste učestvovao u tome, međutim, ti ljudi koji su bili prodavci su imali novca i pobegli su. Moja mama nije imala novca da plati advokata i moj brat se sam branio na sudu. Istraga je trajala dve godine, a potom su ga osudili na 13. godina zatvora. Vrlo kratko nakon presude on se ubio, nije mogao da se nosi sa time. Mislim da je to moju majku i dotuklo pošto je bila mnogo vezana za njega – zaključio je.

Printscreen Instagram

 

Milošević ističe da je veoma ponosan na svoju majku, koja je uspela da prebrodi velike životne tragedije:

– Mnogo sam ponosan, moja majka je heroina jednog vremena.. Jooj, nisi me trebao ovo pitati.. Ponosan sam jako.. – govorio je Milošević kroz suze.

ZANEMEĆETE KADA VIDITE KAKO IZGLEDA MACINA ŽENA Pojavila se na premijeri filma i sve ostavila bez teksta, njene bujne grudi šokirale prisutne! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading