"PROGANJALI SU ME ZBOG AMENA, KAKO AMAR, A SRBIN?" Glumac priznao kroz kakav teror i maltretiranje je prošao, a evo zbog čega svakodnevno lije suze!
Foto: Alo/Printscreen

Glumac Amar Mešić uvek je nasmejan i deluje kao da ga ništa ne može poremetiti, međutim, a sada otkrio je sa čime se sve suočavao.

On se dotakao perioda kada je prošao kroz torturu zbog konstatacije da je jedini Srbin koji je zaigrao u popularnoj seriji "Igra prestola". Naime, Amar je priznao da je tada prolazio kroz turturu zbog svog imena.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mene je u životu najviše povredio momenat od pre četiri godine, kada su mediji izbacili da sam jedini Srbin koji je igrao u "Igri prestola". Onda su krenuli hejterski komentari: "Kako Amar Srbin? Marš u Tursku, Marš u Bosnu". Iako nemam nikakve veze sa tim državama, jako me je to zabolelo. Niti potičem iz takve porodice, niti iz takve sredine... Ali zahvaljujući tim komentarima naučio sam da nije do mene to, da će ljudi svakako pisati. I apsolutno ne čitam komentare. Znam da nisam loša osoba, znam da nisam zao. Nikome nikada nisam naudio, i ako jesam slučajno, izvinjavam se. Neka oni žive svoj život, ja ću svoj - rekao nam je glumac i dodao:

- Jako sam emotivan. Plačem za svaku sitnicu. Zaplačem kada pogledam neku emisiju, na primer svaki put lijem suze uz emisiju "Sa Tamarom u akciji".

NAŠ PEVAČ UČESTVOVAO U RIJALITIJU, A ONDA ODJEDNOM NESTAO Bio na ivici smrti, doživeo infarkt, a evo i zbog čega je prošao kroz pakao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading