"U ISLAMU SAM ČETIRI GODINE I OVO MI JE ČETVRTI RAMAZAN" Dejan Dragojević konačno javno progovorio o veri, pa priznao kako se oseća!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević tokom braka sa Dalilom Dragojević navodno je promenio veru i prešao u islam, a o tome nikada nije želeo da govori.

Tokom učešća u Zadruzi više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja sve ostavio pod velom misterije.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a Dragojević je prvi put javno progovorio o veri.

Otputovao je u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.

Takođe, snimio kako je obukao gelabiju - belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje.

- Došao sam u Medinu, treba da se obavi umra. Sada smo u "Poslanikovu džamiju". Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan - otkrio je Dragojević.

- Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se ja osećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi... - pričao je Dragojević.

VOJAŽ JE RAZLOG? Breskvica javno ismejala Zeru zbog jedne stvari, ovim potezom šokirala javnost (VIDEO)

 

Komentari (6)

Loading
Mario Sarafciger

28.03.2023 23:17

Kad promeniš veru za večeru --ili veru za malo bičke .

Stanoje

28.03.2023 23:25

Doživija si ti momče da ti je mozak ispran

gege

29.03.2023 01:50

a sad se u cast svojih srpskih predaka koji su krvarili 500 godina pod turskom cizmom, vrati u pravoslavlje

Maxim

29.03.2023 02:59

Potresno koliko je ova dusa izgubljena.Ne bio mu niko u kozi jer ko pravoj veri okrene ledja,spasenja,napredka i srece nece biti ni u najavi...

ja

29.03.2023 05:45

Ne osudjujte nikoga on decko je iz mjesanog braka nije bio krsten i sam je izabrao u koga ce da veruje .