Goca plače
Foto: Printscreen/Printscreen/PINK TV

Goca Lazarević se kao i svaka žena srela u određenim godinama sa menopauzom. U njenom slučaju je specifično to da je to doživela jako rano, sa samo 32. godine, a kasnije je taj problem izazvao i druge promene u organizmu.

Pevačica priznaje da je taj proces jako teško prošla i da je imala i neke druge zdravstvene komplikacije od kojih se dodatno uplašila.

-Samo sa 32. godine imala tada, sva sreća pa sam decu rodila ranije. Rodila sam dete sa 29. godina, ali mislim da je tome bio uzrok stres. Ono što je neprijatno bilo u tom periodu jeste neprekidno i iznenadno znojenje, ja ne znam za druge ali mi u našoj profesiji smo stalno pod nekim adrenalinom – rekla je ona i dodala:

–To je neprijatno pred publikom i pred kamerama posebno. I tek kada sam imala četrdeset godina su mi skrenuli pažnju da to nije prirodno i normalno.

Ona je pred kamerama priznala da se je tada imala najveći strah od toga da joj se glas ne promeni u tom periodu.

-Plašila sam se da ne izgubim, odnosno da mi se ne promeni glas. Može da ima veze i sa tim i to mi je bila moja osnovna briga. Da ne izgubim glas i da ne počne da mi vibrira onako – zaključila je Goca u emisiji Rts Ordinacija.

POREDE JE SA MONIKOM BELUČI Bjela objavio vrele fotke svoje supruge, bivša manekenka oduševila sve svojim izgledom (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading