ŠOKANTNO IZDANJE Zorannah objavila vrelu fotku sa jahte, pa doživela linč na društvenim mrežama: Koliko je ovo prostački!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Instagram

Zorani Jovanović, alijas Zoranah, čini se, da je poslednjih godina drastično opala popularnost, no, to nju ne sprečava da na društvene mreže redovno objavljuje fotografije.

S tim u vezi, Jovanovićeva je objavila fotku sa jahte, u više nego nesvakidašnjem crnom bikiniju, koji je jedva prekrio njenu intimnu regiju, a tom prilikom, ona je izazvala niz zgroženih komentara.

- "Koliko je ovo prostački", "Devojka nema blama", "Strašno je da ovako javno objavljuje svoju intimu" - samo su neki od njih, ali bilo je i onih koji su poručili Zorani da izgleda nikad bolje.

Podsetimo, Zorana Jovanović već duže vreme u nedostatku pažnje, koju je navikla da dobija kao prva popularnija blogerka na ovim prostorima, pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima, koji najčešće naiđu na osudu njenih pratilaca.

S tim u vezi, pre samo nekoliko nedelja napravila je cirkus na Instagramu objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, i to u snegu.

 

BIO JE POVEZIVAN SA ELENOM KITIĆ I SA MISICOM ITALIJE Žene lude za Dušanom Vlahovićem, a pričalo se da je bio sa ovim lepoticama (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading