"TVOJ SU ŽIVOT LEKOVI, VOTKA, REK'O BI I DROGA" Rasta novim stihovima napravio haos, svi misle da je ovo namenjeno Ani
Foto: Printscreen/instagram

Turbulentan odnos bivših supružnika, repera Stefana Đurića Raste i pevačice Ane Nkolić, godinama unazad intrigira javnost, a sada je isplivalo šta može biti pravi razlog svađe.

Na društvenim mrežama pojavio se isečak, čini se, ne preterano primećene Rastine pesme "CYPHER #2", objavljene pre više od tri meseca, a za čije stihove korisnici Tvitera smatraju da su posvećeni baš Nikolićevoj. Rastina numera izašla je u decembru prošle godine, a već mesec dana kasnije u centru je bila njegova čuvena izjava: "Nisam joj radio alkotest".

Kako je poznato da se Rasta otarasio poroka nakon hapšenja, te svakodnevno objavljuje da upražnjava jogu i radi sklekove, dok njegovu bivšu napadaju da pije, gotovo ista teza pronašla se i u njegovom tekstu.

- I moj je život post'o sklekovi i joga, tvoj je život ost'o lekovi i votka, rek'o bi i droga. Iz pogleda se vidi mnogo toga, iz tvog praznina i nema ništa, samo zloba, jer ti si deo štakora, što potajno navij'o je da ne izađem iz zatvora - surove su reči Đurićeve pesme.

Podsetimo, iako se činilo da su u sjajnim odnosima, Ana Nikolić se pre samo nekoliko meseci obrušila na Stefana Đurića Rastu, toliko da je tada morao da odreaguje javno i istakne da su trenutno u kontaktu samo kada je njihova ćerka Tara u pitanju.

Ona tada nimalo nije štedela oca svog deteta, obećavajući kako je pitanje vremena kada će "cela zemlja saznati ko je on u stvari".

- Ako sam napisala zlodela, znači zlodela. Neću ovako ništa da pričam, sve ćete saznati uskoro, da se jednom zasvagda stavi tačka na "velikog tatu". Na gospodina "Ristu". Više mi ga je dosta i sada će cela Srbija da sazna i ko je on, šta je on i gde je on, ali i šta sam ja i tako dalje - kazala je Ana.

Rasta je kasnije, upitan da prokomentariše Anine navode, istakako da se on ne svađa, a na pitanje novinara da li je Ana tom prilikom bila pijana, odgovorio je: "Ne znam, nisam radio test na alkohol u tom trenutku".

ČEKA GA JOŠ JEDNA OPERACIJA Darko Lazić je išao na zatezanje kože, a sada ponovo trpi jake bolove!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading