HAOS U MAJAMIJU Kaja prolazi kroz agoniju, Bornin otac je oterao iz hotela, a evo zašto je svekar ne prihvata!
Foto: Alo/Printscreen

Kaja Ostojić (39) po svemu sudeći nema sreće u ljubavi s Bornom Ćorićem (26). Pevačica je nedavno otputovala kod hrvatskog tenisera, ali ju je navodno njegov otac oterao.

- Kaja je u Ameriku došla zbog Borne, s kojim je već neko vreme u tajnoj romansi, ali ta poseta se nije završila slavno. Bili su smešteni u istom hotelu. Kao što i biva, on je sve finansirao. Njena ćerka, koja živi na Floridi, takođe je došla da joj pravi društvo, znate kako to već ide. Međutim, haos je nastao kada se pojavio njegov otac. On je stigao nekoliko dana posle pevačice. Želeo je da bude uz sina na turniru i nije mu se dopalo kada je video da Borna više trenira s Kajom nego na terenu. To se sve dešavalo pre turnira, koji je, nažalost, izgubio. Ocu je bilo jasno da je zapostavio treninge i da to neće izaći na dobro - rekao je za Kurir izvor blizak porodici Ćorić.

Prema njegovim rečima, otac je Borni rekao da je otera kako zna i ume, jer mu ne priliči da bude s Kajom, nego sa njenom ćerkom.

- Ocu smeta razlika u godinama. Smatra da njegovom sinu više priliči da bude s Kajinom ćerkom, koja ima dvadeset i jednu godinu, a ne s majkom, koja je od njega starija trinaest godina. Zbog toga što je Kaja došla u Majami kod Borne on na društvenim mrežama nije objavljivao čak ni da je na turniru. U to su upućeni samo sportski novinari. Njegovi majka i otac ne podržavaju tu ljubav, niti će. Iznad svega im smeta to što je Kaja kuma sa osuđenim makroom Duškom Banjcem, kog svim silama javno brani. To je bruka i sramota za porodicu da im sin bude u društvu ljudi koji imaju veze sa prostitucijom. Roditeljima je sve jasno - završava izvor za pomenuti list.

SKANDALOZNO Milena Ćeranić priznala vezu sa zauzetim muškarcem, pa šokirala izjavom: Ne znam odakle ta osuđivanja!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading