U ČAST NATRADALOJ ZVEZDI GRANDA Slađa Alegro se popela na binu, a onda je uradila nešto neočekivano, šok na nastupu!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako se taj susret nije dogodio, i Slađa je nastupala bez podrške svog mlađeg kolege, ona je od publike tražila minut ćutanja kako bi odali počast prerano preminulom mladiću.  

- Nemanja je trebalo da nastupa večeras zajedno sa nama. Ja bih vas zamolila za minut ćutanja, da mu odamo poštu - kazala je Slađa, i time oduševila prisutne.

Pevačica je jednu od prvih pesama posvetila ovom preminulom mladiću, a potom nastavila sa svojim repertoarom.

Podsetimo, mladi Vuković je tragično okončao svoj život u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje, kada je nakon problema sa automobilom pokušao da pretrči auto-put i tada ga je udario autobus. 

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nezgodu i najverovatnije zbog kvara na točku pevač je izgubio kontrolu i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega su se nalazila dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na auto-putu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije - kazao je tada izvor blizak istrazi.

IZA REČI SE KRIJE VELIKA TRAGEDIJA Ovu Čolinu pesmu svi obožavaju, a malo ko zna da je nastala po istinitom događaju!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading