DA LI PREPOZNAJETE PEVAČICU SA FOTOGRAFIJE? Danas je zanosna plavuša, a nekada je ovako izgledala, šokiraćete se kada saznate o kome je reč!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pevačica Maja Nikolić, jedna je od najboljih vokala na našim prostorima, a malo ko zna kako je ona izgledala u detinjstvu. Karijeru je izgradila pod dobro poznatim imidžom - a već duži niz godina peferira kratku plavu kosu, što je sušta suprotnost od onoga kako je izgledala kao devojčica.

Naime, na Instagram stranici koja neguje uspomene poznatih pojavila se Majina fotografija iz detinjstva, kada je pevačica imala kratku braon kosu do ramena i šiške, a mnogi je danas ne bi ni prepoznali. 

Nije nepoznanica da je Maja tokom karijere menjala frizure, imala je dugu kosu, a zatim je nosila mušku frizuru, farbala se, a poslednjih godina nosi paž.

Podsetimo, Maja potiče iz muzičke porodice. Njen otac, Novak, je imao svoj ansambl i pevao je zabavnu muziku, dok je njena mama Slavica pevala izvornu muziku. 

Svoj prvi javni nastup je imala sa 7 godina na festivalu „Majska pesma“ u Nišu, kada je pevala u duetu sa bratom i osvojila prvu nagradu. Od muzike je vrlo rano zaradila i svoj prvi honorar.

Počela ja sa 13 godina da peva u kafiću i piceriji. Pevala je džez, soul, evergrin. Sa 15 godina je sa bratom osnovala grupu Mar-Maja. Na estradi se proslavila zahvaljujući Maji Odžaklijevskoj, koju zove estradnom mamom. 

EKSKLUZIVNI PAPARACO Rasta uhvaćen sa novom devojkom

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading