POKAZAO KOLIKO JE VEŠT U KUHINJI Dinča pored pevanja, voli i da kuva, a sada je otišao korak dalje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da je Milan Dinčić Dinča voli da eksperimentiše u kuhinji već je poznato, a ovoga puta rešio je da obraduje sa popularnim slatkišem.Dinča je napravio palačinke sa koprivom, a s obzirom da su bile toliko ukusne ukućani su brzo počistili sve što je spremio.

Mogu se filovati džemom, kremom, šećerom, orasima, mogu biti slane ili slatke, a izbor je samo na onom ko ih konzumira, a s obzirom da sadrže koprivu predstavljaju i dobar prirodni dodatak gvožđa u ishrani, što svakako pevaču godi s obzirom da voli da pravi prave majstorije naročito kada je zdrava hrana u pitanju.

Podsetimo, nedavno je Dinča sam proizveo tofu – sir od soje, specijalitet neizostavan na vegetarijanskoj trpezi, a sada je otišao i korak dalje uspevši da napravi popularnu poslasticu – palačinke, što zdravijim.

Inače, Dinča se za svoje kulinarske veštine kojima mnogi mogu pozavideti jednom prilikom pohvalio javno, a pozitivne komentare od prijatelja dobija češće nego njegova supruga, otkrivši svojevremeno sa "Grand" zbog čega je to tako.

–Prijatelji više pohvale moju hranu jer jednostavno više volim kuhinju i da eksperimentišem nego supruga – priznao je pevač tada.

http://ISPLIVAO DOKAZ Ceca i Anastasija uradile ovu stvar Gudeljevom vozaču, on sve obelodanio na društvenim mrežama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading