Goca
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Goca Božinovska, na estradnom nebu je već decenijama, a jedna je od retkih koja se nije mnogo menjala, a crna kosa je sve vreme bila i ostala njen zaštitni znak.

Njena ljubavna priča sa opasnim momkom beogradskog asfalta, Zoranom Šijanom, postala je već legendarna. Opšte je poznato da su se rodile emocije na prvi pogled, a sama pevačica je rekla da je to bila njena životna ljubav iz koje je dobila dvoje dece, Mirka i Zoranu. Zbog njega se na neko vreme povukla iz javnosti, ali se vratila na velika vrata neko vreme nakon što je ubijen.

Važila je za jednu od najzgodnijih, a mnogi moćni muškarci su uzdisali za njom.Oduvek je imala dugu crnu kosu, a jedno vreme je nosila i šiške. U to vreme je bila zatehnutog tela, atraktivnog izgleda ali i duge crne kose koju ni do danas nije menjala. Stari video snimci su dokaz koliko je za ovu pevačicu vreme stalo. 

Danas, Goca ima 58. godina, a za svoje godine svi kažu da izgleda fenomenalno. Nedavno je i postala baba, a jedan od unuka je dobio ime upravo po dedi Šijanu.

SVI U NEVERICI Janina ćerka objavila vreli snimak na društvenim mrežama, komentari pljušte! (VIDEO)


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading