SVE MI SE SKUPILO Milan Milošević otkrio detalje odlaska sa televizije, pa priznao zbog čega se nikako ne bi vratio
Foto: Alo/Printscreen

Milan je godinama vodio emisiju u sklopu "Zadruge", te su mnogi gledaoci rijalitija bili razočarani što ga više neće gledati u ovom formatu. O razlozima njegovog otkaza dosta se nagađalo, a Milošević sada otvoreno govori o svemu. 

- Ono sto se desilo između mene i poslodavca, zauvek će ostati među nama. Nikada ništa ne može da izađe. Spontano se sve desilo. Niti sam ja molio da se vratim na Pink, niti su me zvali da se vratim, niti sam dobio otkaz. Ja sam sam dao otkaz i potpisao raskid. Jeste čudno što se to desilo dok je trajala sezona, ali nismo uspeli da se dogovorimo - počinje Milan i dodaje:

- Ja idem dalje, tražim novo nešto, novu priliku. Jednostavno kad sam prelomio i doneo odluku da dajem otkaz, bio sam siguran da se tu više nikada neću vratiti, ali nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć. Svi smo zamenljivi. Nemam potrebu da pričam loše o ljudima koji su mi pružili sve ono što jesu.

Na pitanje šta je naviše uticalo da donese odluku, Milan je rekao:

-Sve se skupilo. Od finansija, zdravstvenog stanja, pa do noćnog rada. To je po sedam sati, sedim celu noć - otkrio je voditelj. 

POKAZALA NOVOG DEČKA Andreana Čekić se razvela, od bivšeg muža je trpela nasilje, a sada je sreću pronašla kraj njega (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading