KAKAV LUKSUZ! Zavirite u vikendicu Lee Kiš, svaki detalj je pažljivo odabran (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lea i njen suprug stvorili su privatnu oazu nadomak Beograda, na Avali, a svaki kutak napravljen je po njihovoj meri za uživanje.

S obzirom na to da je do Avale lako stići, porodica Kiš često ugoste prijatelje u vikendici, gde se provode daleko od očiju javnosti.

Ljuljaške, staze, potok, kamena terasa i mnogi drugi detalji kuće i okoline podsećaju na morsku idilu, a za sve to zaslužan je najviše Lein suprug Momčilo Jokić. Kako je voditeljka ranije pričala, on je svojevremeno projekat osmislio sam, te je najviše zaslužan za mir koji danas imaju.

 Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem. Nažalost, danas niko nije kod kuće, ni Momčilo ni ćerka Sara Mia - rekla je svojevremeno Lea.

- Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana – ispričala je voditeljka.

- Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu...

- Ono što je najatraktivnije u našem dvorištu je svakako bazen. Uglavnom Sarini prijatelji dolaze da uživaju kraj bazena. Ovde oni prave žurke, puštaju muziku, roštiljaju i uživaju maksimalno. I ja nemam ništa protiv, bazen i jeste za mlade. Nije nas vreme poslužilo, pa nismo izbacili sve što ide uz bazen, garniture, ležaljke, imamo i gumu u obliku flamingosa, pravi letnji ambijent - otkrila je Lea svojevremeno.

Njihova mezimica, takođe, često na Avalu dolazi sa društvom gde napuni baterije čim ugrabi slobodno vreme.

VELIKO SLAVLJE U DOMU RAŽNATOVIĆA Sve je spremno za gala žurku, Ceca otkrila detalje

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading